22 iunie 2016

Basme cu Cai

Basme cu Cai este un proiect nou in peisajul bucurestean si il puteti descoperi si voi in cadrul Colosseum Retail Park Chitila. De indata ce veti ajunge acolo, veti descoperi atmosfera magica a povestilor care va intampina chiar de la intrare si veti fi surprinsi sa vedeti ca actiunea se intampla in cadrul unui castel medieval, construit cu mare mestesug pentru a atrage atentia celor mici si pentru a-i transporta mai aproape de lumea basmelor.
In cadrul Basme cu Cai va puteti delecta cu doua spectacole: "Balaurul" si "Gigantii". Noi am fost la cel de-al doilea si va pot spune ca se bazeaza pe un basm pe care e posibil sa-l fi auzit sub o forma sau alta de la bunici sau parinti. "Gigantii" este un spectacol care implica unii dintre cei mai buni cascadori ai Romaniei, cai, un caine slovac (care, apropo, seamana izbitor de bine cu un lup) si un soim. Doi frati, Gigantii MiazaZi si MiazaNoapte, se decid sa lupte pentru suprematia in lume prin intermediul unor cavaleri. Trimisii celor doi giganti se intrec in acrobatii cu caii, dueluri cu sabiile, turnir cu lancii, tir cu arcul si multe alte probe care-i vor tine pe cei mici si mari in suspans pe toata durata spectacolului. Cum la final scorul va fi egal, Gigantii se hotarasc sa stapaneasca pe rand lumea. Spectacolul beneficiaza si de o coloana sonora foarte buna, dar si de mici interventii pirotehnice.
In pauza, spectatorii sunt invitati sa se fotografieze cu animalele si eroii basmului. La intrarea in arena exista un magazin unde publicul poate achizitiona bauturi racoritoare, gustari si suveniruri (figurine cu cavaleri, tricouri, sepci si multe altele).

In afara orarului de spectacole, in cetatea Basme cu Cai poate fi vizitat "bestiarul" care include o varietate de pasari de prada, 12 cai si ponei, precum si doi lupi cehoslovaci foarte prietenosi. Pot fi practicate in aer liber activitati ca echitatia, soimaritul sau tirul cu arcul.

De asemenea, in incinta spatiului Basme cu Cai se pot organiza petreceri pentru zile de nastere, nunti, evenimente corporate, team building-uri sau concerte.


Noi ne-am simtit foarte bine si, cu siguranta, vom reveni pentru a vedea si spectacolul "Balaurul". Puteti sa ii vizitati si voi week-end-ul acesta si sa vizionati "Gigantii", sambata la ora 10.00, sau "Balaurul", duminica la ora 10.00. Locatia este in aer liber asa ca va sfatuiesc sa folositi crema de soare cu factor mare de protectie si sa va hidratati corespunzator.

Mai multe detalii despre Basme cu Cai puteti citi AICI.


Distractie placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu