16 martie 2016

Primul Atelier de Storytelling pentru Copii: Invata-l cu ajutorul Povestilor

Incurajeaza dezvoltarea creativitatii copilului tau si inscrie-l la primul atelier de storytelling pentru copii. Pe 25, 26 si 27 martie incepe un atelier de storytelling pentru copiii fascinati de povesti. Acestia vor invata sa se exprime corect atat in scris, cat si verbal, prin jocuri si activitati interactive. Este vorba despre primul atelier de storytelling pentru copii, pentru parintii care vor sa-si ajute copiii sa vorbeasca corect si sa scape de emotii.

Atelierul este sutinut de Iulian Tanase, om de radio si presa (Radio Guerrilla, Academia Catavencu si Revista Kamikaze) si autor al unei carti creative de parenting, Experimentul MAMATATA.

Cine este Iulian Tanase?

Iulian este tatal a doi copii, poet si scriitor care a primit premiul "Hubert Burda" pentru tineri poeti din Europa de Est si Premiul 1 la concursul literar "1+1+1=1 Trinitate".
Este autorul unei serii impresionante de carti, a scris in cadrul revistelor Academia Catavencu si Revista Kamikaze si a realizat numeroase programe la Radio Guerrilla.
Iulian Tanase preda in prezent cursuri de creative writing, insa cel mai mult ii place sa se joace cu copiii lui.

Unde are loc atelierul si cum te poti inscrie?

Atelierul de storytelling are loc la Institutul pentru Fericire, la adresa Bd. Dacia nr. 14, etaj 6, interfon 17C, Sector 1, Bucuresti (harta aici).
Parintii isi pot inscrie copiii la atelier pana pe 24 martie, direct pe pagina atelierului, unde vor gasi mai multe informatii despre program, activitati si investitie.

Ce se va intampla in timpul atelierului?

Atelierul urmareste sa acopere o serie de activitati interactive, sub forma de jocuri si exercitii, care sa le antreneze imaginatia celor mici.
Copiii se vor distra cu jocuri cum ar fi Deseneaza o poveste, Ce se intampla daca, Deschizi – nu deschizi si Tribunalul Copiilor (unde acestia vor avea ocazia sa judece faptele unor personaje din anumite povesti celebre).
Pe langa jocuri, acestia vor face exercitii care sa le stimuleze creativitatea, vor crea ghicitori, vor compune poezii din cuvinte decupate din reviste si vor construi povesti cu personaje fantastice.

Cand are loc atelierul de storytelling pentru copii?

Atelierul are loc in cadrul a cinci sedinte, ce dureaza cate o ora si jumatate fiecare, cu trei grupe diferite. Primul modul al atelierului va incepe in datele de 25, 26 si 27 martie, iar programul va avea loc intre orele 18:00 si 19:30 in timpul saptamanii, respectiv 11:00 - 12:30 in week-end.
La atelier pot participa cate 10 copii in fiecare grupa, cu varsta cuprinsa intre 5 si 8 ani.

Atelierul de storytelling este organizat de echipa BluParty, experti in petreceri pentru copii in Bucuresti. Cu o experienta de peste 9 ani in organizarea de petreceri pentru copii, vin cu multa distractie, scenarii interactive, personaje fantastice, echipamente si accesorii profesionale la aniversarile tematice ale celor mici.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu