8 martie 2016

INFO BEBE - despre tine si copilul tau

Pe 12 Martie 2016, la Tonka Soul Café, incepand cu ora 11:00, va avea loc evenimentul cu participare gratuita INFO BEBE 2016. Lunile de sarcina si perioada de inceput din viata unui bebelus sunt foarte importante pentru dezvoltarea ulterioara a acestuia, iar informatiile pe care mamele le gasesc nu sunt intotdeauna cele mai utile si corecte.

Primele 1000 de zile influenteaza sanatatea copilului pentru totdeauna. Aceasta este si motivatia pentru care doamna doctor Elvira Bratila a initiat proiectul INFO BEBE, un eveniment in care viitoarele mamici primesc informatii corecte si pertinente de la specialisti in domeniu.

Elvira Bratila este medic primar obstetrica ginecologie cu competente in ecografie, medicina reproductiva si laparoscopie, fiind pe langa un medic competent si o mama dedicata, intelegand mai bine decat oricine ce inseamna accesul la informatia corecta. Demersul ei a fost transpus intr-o serie de evenimente de catre agentia de publicitate JustAD, care ne invita la editia de primavara INFO BEBE.

In cadrul acesteia specialisti din domenii precum neonatologie, nutritie si sport, vor oferi viitoarelor si proaspetelor mamici sfaturi pertinente si le vor ajuta sa inteleaga ce este mai bine pentru ele si pentru bebelusii lor. Printre speakeri se numara: Elvira Bratila, medic primar obstetrica ginecologie; Madalina Dobrescu, medic primar neonatologie; Vania Limban, Moasa Independenta cu Experienta Internationala, Consultant Sanatate si Mona Ciurezu, primul specialist roman in somnul copilului.

Inscrierea se face completand
AICI formularul. Evenimentul se va desfasura intr-un cadru restrans pentru ca fiecare participanta sa poata pune intrebari si pentru a putea purta o discutie libera.
La final, se vor oferi, prin tragere la sorti, cadouri menite sa usureze si sa infrumuseteze munca de mamica: un balansoar pentru bebelusi, 2 huse impermeabile pentru saltea si un suport cu cearsaf pentru somnul bebelusului si altele.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu