10 februarie 2016

Workshop de bijuterii, in sprijinul mamelor defavorizate

Pe 13 februarie, cu ocazia "zilei indragostitilor", Asociatia Touched Collection va organiza un atelier de creatie de bijuterii, pentru a veni in ajutorul mamelor mai putin norocoase. Workshop-ul de Valentine's Day va avea loc intre orele 11:00 si 14:00, iar taxa de participare va fi donata femeilor si copiilor sustinuti financiar, psiho-emotional si social de Touched Collection.

De Valentine's Day, vrem sa celebram dragostea in toate formele ei. Astfel, vrem sa oferim mamelor, victime ale violentei domestice, victime ale saraciei si excluziunii sociale speranta intr-o lume mai buna aratandu-le astfel ca si comunitatea locala le este alaturi, spune Anca Nistor, Director al Asociatiei Touched Collection, organizator al atelierului.

Trainerii Touched Collection si mamele din acest ONG ii vor invata pe participanti cum sa fabrice bijuterii unicat, cadouri perfecte pentru cei dragi. In schimbul unei taxe de participare de 60 de lei, cei interesati vor primi toate materialele necesare productiei (accesorii, margele din perle, sticla, scoica, piatra semipretioasa etc.) si, la final, bijuteria creata. Daca au creat mai multe  bijuterii si le doresc, le pot achizitiona pe acestea la preturi reduse, platind doar materia prima. Taxele de participare si fondurile rezultate din vanzarea bijuteriilor celor prezenti la atelier vor merge catre mamele defavorizate.

Pe parcursul a trei ore, trainerii, cu sase ani de experienta in acest domeniu, vor invata participantii cum sa creeze bijuterii unice si ce tehnici sa foloseasca. Accesul la atelier se face pe baza de rezervare, pana in pe data de 12 februarie. Touched Collection ofera o reducere totala a costului de participare daca mai inscrieti inca 5 prietene la acest workshop.

Pentru programare, contactati:
Luminita Alexandru
telefon: 0742.797.344; e-mail: lumi_alexandru@yahoo.com


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu