4 februarie 2016

Spectacol-eveniment - Teatrul Evreiesc de Stat la Palatul Copiilor

Teatrul Evreiesc de Stat, in parteneriat cu Asociatia Eduprest - ITC, va prezenta vineri, 5 februarie, de la ora 20.00, la Palatul National al Copiilor, spectacolul "Mazl Tov... And Justice For All!".

Scopul evenimentului este acela de a colecta fonduri pentru organizarea unor cursuri de formare profesionala a tinerilor din centrele de plasament din Bucuresti. Evenimentul face parte din proiectul "Schimba Destine", al Asociatiei Eduprest – ITC.

Participant la nenumarate festivaluri, printre care Festivalul National de Teatru, Festivalul "Bucurestii lui Caragiale" sau Festivalul "VeDeTeatru", spectacolul "Mazl Tov... And Justice For All!" este o comedie plina de voiosie, presarata cu mult umor si cantece traditionale evreiesti. Dupa trei ani de la premiera, spectacolul inca se joaca cu casa inchisa.

Pe lista protagonistilor acestui spectacol se afla si actrita Maia Morgenstern, insotita pe scena de fiica sa, Cabiria Morgenstern. Din distributie mai fac parte Nicolae Calugarita, Mihai Ciuca, Dorina Paunescu, Roxana Guttman, Nicolae Botezatu, Arabela Neazi, Geni Brenda, Veaceslav Grosu si Catalin Stelian, acompaniati de orchestra Bucharest Klezmer Band. Regia spectacolului poarta semnatura lui Andrei Munteanu.

Cantecele traditionale rasuna-n noua sala, decorul, actorii ce mai... totul te fascineaza. Intri intr-o alta realitate, una calduroasa, nici nu ti-ai ocupat locul bine ca esti invitat la dans si dansezi fara sa-ti pese daca ai habar ori ba. Si uiti de tine. Fara sa vrei razi. Continui sa razi. Nici nu vrei sa te intorci la viata de zi cu zi. (Semne Bune)

Biletele pentru acest spectacol pot fi achizitionate exclusiv din reteaua Eventim, de la casa de bilete a Teatrului Evreiesc de Stat (Bd. Mircea Voda, nr. 24) sau online, de pe site-ul www.eventim.ro


Puteti citi mai multe detalii AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu