10 decembrie 2015

Ludoteca "Apolodor din Labrador", noul spatiu din Biblioteca Nationala a Romaniei dedicat prescolarilor

Basmele continua la Biblioteca Nationala a Romaniei, unde suntem invitati sa exploram Ludoteca "Apolodor din Labrador", cel mai nou si totodata neconventional spatiu dedicat exclusiv prescolarilor iubitori de personaje fantastice.

Ideea de a organiza o Ludoteca a pornit din dorinta de a facilita celor mici accesul la lectura intr-un spatiu de poveste unde ei pot participe la diverse activitati educationale si de cunoastere menite sa le stimuleze creativitatea, increderea in sine, inventivitatea, dar si pentru a-i incuraja sa interactioneze si sa socializeze.

Toate zanele bune si-au unit magia si ii asteapta pe pitici, alaturi de parinti si bunici, intr-un decor desprins din cartile copilariei, unde sunt invitati sa descopere, sa invete, sa citeasca, sa se distreze!

Biblioteca Nationala a pregatit in cadrul proiectului Ludoteca "Apolodor din Labrador" o multime de carti de povesti, de colorat, pop-up, 3D, 4D.

Program: marti si joi, intre orele 12.00-20.00, miercuri si vineri, intre orele 10.00-18.00 si, aviz parintilor ocupati, sambata, intre orele 10.00-18.00.

Mai multe detalii poti citi AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu