24 noiembrie 2015

Renumitul profesor Ami Amit va oferi consultatii de infertilitate in cadrul Fetal Care

Profesorul Amit Ami, reputatul specialist israelian din domeniul tratamentului infertilitatii, inclusiv prin tehnici asistate de reproducere, va oferi la inceputul lunii decembrie consultatii in cadrul Fetal Care. Aceste consultatii reprezinta primul pas din cadrul unei colaborari permanente cu clinica de medicina materno-fetala Fetal Care, detinuta de dr. Adela Serban. Consultatiile includ o analiza detaliata a infertilitatii unui cuplu sau a unei femei, anamneza, examinare medicala si analiza istoricului pacientilor, ecografie cu ultrasunete, discutie despre tratamentul ulterior si etapele fertilizarii in vitro.

Profesorul Ami Amit a fost directorul Tel Aviv Sourasky Medical Center timp de 30 de ani. Este unul dintre cei mai renumiti specialisti la nivel international in tratamentul infertilitatii, multe celebritati apeland la serviciile lui. Este, totodata, membru al unor renumite asociatii medicale, precum:
      
•    Societatea Europeana de Reproducere Umana si Embriologie (ESHRE);
•    Societatea Americana de Medicina Reproductiva (ASRM);
•    Asociatia Israeliana de Fertilitate (AYALA);
•    Societatea Israeliana de Obstetrica si Ginecologie.

Profesorul Ami Amit este unul dintre medicii care au contribuit la dezvoltarea tehnicilor de tratament ale infertilitatii. A scris peste 250 de articole stiintifice si a dezvoltat numeroase tehnici exclusive in domeniul fertilizarii in vitro. Participa adesea in cadrul cercetarilor internationale de crestere a eficientei tehnicilor asistate de reproducere si dezvoltare de noi tratamente pentru infertilitate. Profesorul Ami Amit a fost primul medic care a aplicat cu succes metode inovatoare de tratament, precum injectia intracitoplasmatica cu sperma (ICSI), diagnosticul genetic al preimplantarii (PGD) si altele.

Pentru a programa o consultatie cu profesorul Ami Amit in cadrul Fetal Care, sunati la numarul: 0721 593 471.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu