23 noiembrie 2015

Dinozaurii invadeaza lumea moderna prin "Jurassic Experience"

Dupa lansarea blockbusterului "Jurassic World" din 2015, care a atins un succes incredibil la nivel mondial, intrand in cele mai de succes productii cinematografice din istorie, fiind surclasat doar de "Titanic" si "Avatar", anul 2015 a devenit "anul revenirii dinozaurilor".

Povestea captivanta care continua sa exploreze fascinatia oamenilor fata de cele mai interesante figuri preistorice va fi prezentata in premiera, in Romania, in cadrul unui spectacol inovativ, dedicat intregii familii. Pe 7 decembrie, micutii savanti dar si adultii pasionati de lumea dinozaurilor sunt invitati la "Jurassic Experience", o aventura captivanta pe taramul magic al celor mai puternice creaturi.

Gratie tehnologiei de ultima generatie, scena Salii Palatului va capata dimensiuni fictionale pentru a aduce la viata o lume misterioasa, dominata de brontozauri giganti, velociraptori, stegozauri dar si de regele lor neincoronat, Tyrannosaurus Rex, ce ii vor provoca pe eroii lumii reale sa lupte pentru supravietuire.

"Jurassic Experience", este o poveste incredibila din habitatul simpaticelor animalute, menita sa induioseze si sa incante privirile spectatorilor de toate varstele. Conceput intr-o maniera originala, succesul show-ului "Jurassic Experience" va fi amplificat prin muzica si culoare la care se adauga decoruri, costume fascinante, dar si proiectii video si efecte speciale unice.
"Jurassic Experience" este un show live recomandat copiilor cu varsta de peste 3 ani. Poti urmari un video AICI.
 

Cand?
Luni, 7 Decembrie, ora 19.00

Unde?

Sala Palatului (str. Ion Campineanu, nr. 28, Bucuresti)

Bilete
Le poti achizitiona de AICI.

Poti citi mai multe detalii:

- pe pagina de Facebook dedicata evenimentului sau
- pe site-ul oficial al evenimentului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu