16 octombrie 2015

Recomandari de week-end, 17-18 Octombrie 2015

Daca nu ai idee ce ai putea face week-end-ul acesta, in Bucuresti, iata cateva recomandari de petrecere a timpului liber impreuna cu cei mai mici membri ai familiei:

Aventura Robo-animalelor LEGO®

Incepand din 17 octombrie 2015, Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa" si SmartFunEdu va invita sa va inscrieti copiii la un program educational multidisciplinar si distractiv.

Aventura Robo-animalelor LEGO® ofera celor mici prilejul sa afle lucruri interesante despre lumea fascinanta a roboticii. Cu ajutorul pieselor LEGO®, copiii vor construi prototipuri de animale, le vor programa pe calculator, dupa care le vor transforma in mici robotei!

In acest mod, micutii isi pot dezvolta creativitatea, inventivitatea, dar si abilitatile motorii, de comunicare si de lucru in echipa, imbogatindu-si cunostintele despre stiinta, tehnologie, inginerie si matematica.

Programul este organizat in 4 module a cate 4 ateliere, fiecare atelier avand o durata de 90 minute.
 

Mai multe detalii poti citi AICI.


"Arca lui Noe" vine la Circul Globus

O noua stagiune a Circ & Variete Globus Bucuresti este pe cale sa inceapa, o stagiune care promite publicului sau numeroase provocari si mult, mult farmec.

Asadar, incepand cu data de 17 octombrie 2015, de la ora 15.00, vor debarca din faimoasa Arca a lui Noe direct in sala de spectacole a Circ & Variete Globus Bucuresti cele mai exotice patrupede: dromaderi, elefanti, girafe, rinoceri, zebre, lame, maimute si cai.

Mai multe detalii poti citi AICI.Teatrul Tandarica ne invita duminica, 18 Octombrie, ora 11.00, la spectacolul "Pinocchio"


In aceasta noua versiune, animatia digitala ocupa un loc important, impletindu-se cu jocul la vedere al actorilor, cu papusile mari, cu mastile si costumele extrem de sugestive. Fiecare personaj important are un fragment muzical descriptiv.

Mai multe detalii poti citi AICI.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu