30 octombrie 2015

Atelierul pentru copii de decorat dovleci de Halloween revine cu o a doua editie speciala!

Cauti o activitate placuta pentru copilul tau in week-end-ul de Halloween? Intrati impreuna in spiritul de toamna cu un atelier creativ de sculptat si decorat dovleci.

Halloween-ul este o sarbatoare americana ce are loc in fiecare an pe 31 Octombrie, pe care am adoptat-o si noi in ultimii ani.

Cu ocazia acestei sarbatori, petrecaretii de la BluParty organizeaza un atelier creativ de sculptat si decorat Dovleacul de Halloween, special pentru copii.

Atelierul are loc sambata, 31 Octombrie, de la ora 11:00, la SkyBar din Dorobanti si va fi coordonat de actrita Marinela Butica (Mari), ce a jucat in piesa de teatru ce a precedat filmul "Eu cand vreau sa fluier, fluier!".

Dovleacul, simbolul sarbatorii de Halloween, va fi in centrul atentiei pe durata atelierului.
In cadrul atelierului, copiii vor sculpta si decora un dovleac haios pe care il vor lua acasa si vor invata in acelasi timp despre originea traditiei de a decora dovleci de Halloween.

Atelierul are 15 locuri disponibile si este dedicat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 12 ani.

Data: sambata, 31 octombrie 2015
Intervalul orar: 11.00 – 12.00
Locatia: SkyBar din Calea Dorobanti, nr. 155, et. 5
Pret: 49 de lei copil / parinte - include consumabilele. Plata se efectueaza sambata, la Atelier.Pentru a participa la atelier trebuie sa completati in prealabil formularul de inscriere de AICI.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu