17 septembrie 2015

Verde la educatie pentru circulatie

Pentru a reduce numarul accidentelor de circulatie in care sunt implicati, ca pietoni, copiii cu varste intre 4 si 14 ani, este necesara constientizarea de catre cei mici a importantei cunoasterii si respectarii regulilor de circulatie. Astfel, Lidl organizeaza cu sprijinul Politiei Romane a treia editie a celei mai ample campanii de educatie rutiera la nivel national - "Verde la educatie pentru circulatie".

Pe 19 septembrie, de la ora 10.00, toti copiii cu varste intre 4 si 10 ani sunt asteptati la ora de educatie rutiera, ce va avea loc simultan in parcarile tuturor magazinelor Lidl din Romania.

Astfel, in data de 19 septembrie, de la ora 10.00, copiii vor afla chiar de la reprezentantii Politiei Romane cum pot deveni pietoni exemplari. Lectia de educatie rutiera va incepe cu o sectiune teoretica, in care cei mici vor afla toate informatiile legate de semnele de circulatie, dar si care sunt cele mai importante reguli de respectat atunci cand doresc sa traverseze. Apoi, ei vor putea aplica cele invatate in cadrul unui orasel miniatural. Desigur, nu vor lipsi nici premiile, oferite tuturor micilor participanti de catre Lidl.

Vino si tu alaturi de copilul tau in parcarea celui mai apropiat magazin Lidl, pentru o lectie interactiva de educatie rutiera!

Vezi AICI lista completa a magazinelor participante la campanie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu