16 septembrie 2015

Petrecere de inceput de an scolar

Va aduceti aminte cat de frumoase erau in copilarie petrecerile ad-hoc, acasa la prieteni, cu jocuri distractive si competitive? Atunci, de ce sa nu ii creati si copilului dumneavoastra o astfel de amintire?!

Logos Academy va propune ca duminica, 20 septembrie, sa il aduceti pe micutul dumneavoastra la sediul lor pentru Start School Party – o petrecere de inceput de an scolar, educativa si interactiva, pe care o organizeaza in parteneriat cu Creative Board Gaming pentru copiii isteti si petrecareti.

Start School Party vine ca un motiv de bucurie pentru inceperea anului scolar, dar si ca o alternativa de petreceri pentru copii, o optiune pe care Logos Academy o ofera parintilor care stiu ca distractia inseamna board games ca sa descatuseze mintea, improvizatie ca sa invioreze sufletul, kids cocktail-uri pentru un plus de energie si socializare pentru o retea de prieteni mare.

Asadar, ne vedem duminica, 20 septembrie, intre orele 14:00 – 17:00, la sediul Logos Academy, pentru super Start School Party!

Pentru o mai buna organizare, confirmati participarea la adresa de email office@logosacademy.ro

Mai multe detalii puteti citi AICI.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu