17 iunie 2015

Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine

Conferinta "Puterea parintilor. Succesul copilului tau depinde de tine" va avea loc in data de 25 Iunie, ora 18:00, la Connect Hub – Bulevardul Dacia, 99.
Invitati speciali si speakeri la eveniment:
  
Urania Cremene – Master Trainer, Parenting coach si facilitator de programe de parenting

Oana Nicolau – psiholog si fondatorul clinicii de psihologie si psihoterapie din Bucuresti – clinica Oana Nicolau

Oana Mihailescu – Trainer si coach pentru femei active

Luminita Baltaretu – singurul practician din Romania al atelierelor in metoda "Asculta-ti corpul", create de Lise Bourbeau

Autoarea impreuna cu cei 4 invitati vor raspunde la cele mai arzatoare intrebari ale parintilor si vor fi dezbatute teme precum:

  • Nevoile emotionale ale copilului 
  • Plans si crize de furie, agresivitate, temeri nejustificate, timiditate
  • Limbajul comportamental al copilului
  • Rivalitatea intre frati si conflictele generate de aceasta
  • Modelul parental si tiparele mental-emotionale pe care le urmam
  • Copilul – simptom al familiei din care provine
  • Conflictele in relatia parinte-copil 
  • Disciplina democratica si beneficiile sale


Conferinta este destinata lansarii cartii cu acelasi nume.

In cadrul cartii au fost integrate teoriile a 7 specialisti de renume mondial. Pentru a construi un material extrem de valoros, au fost intervievate 24 de persoane exceptionale: psihologi, terapeuti, coach, traineri din domeniul parentajului, mame, profesori, autori de carte.

Evenimentul este cu intrare libera. In sala sunt doar 120 de locuri, iar acestea vor fi oferite in ordinea inscrierilor. Rezervarile se pot face la: http://adrianamitu.com/evenimente/.

Toti participantii vor avea parte de o surpriza - bonus gratuit, din partea autoarei.

"Cartea este mai mult un proiect pe care l-am conceput pentru a veni in sprijinul parintilor care cauta raspunsuri. Am observat ca, din ce in ce mai multi parinti sunt preocupati de felul in care-si cresc copiii, lucru care ma bucura foarte tare. Insa, acest proces este unul anevoios, care implica multe sapaturi pentru a ajunge la o informatie concreta, ce poate fi aplicata in practica. Mi-am dorit sa usurez cautarea parintilor si, de aceea, am integrat in cadrul cartii, tehnici si metode de parenting, de comunicare si relationare, dezvoltate de sapte experti de renume mondial.

Mai mult decat atat, special pentru aceasta carte, am intervievat douazeci si patru de persoane exceptionale – psihologi, parenting traineri, life coach, ambasador UNICEF, terapeuti, art-terapeuti, profesori. Toti acesti oameni mi-au impartasit din experienta lor profesionala, dar si personala. Ei m-au ajutat sa construiesc un material complet si care sa raspunda fix acelor situatii in care parintele se simte descurajat, dezorientat si neajutorat in fata imprevizibilului pe care copilul il rezerva.

La toate acestea am adaugat experienta mea personala, cartea fiind scrisa dintr-o perspectiva unica, aceea a copilului de mai tarziu. Am mizat foarte mult pe experientele traite de mine, astfel incat sa-i ajut pe parinti sa-si inteleaga mult mai bine copiii. Bineinteles si experienta mea profesionala contribuie la construirea acestui material valoros.

M-am bucurat cand am primit parerile cititorilor. Sincer, am fost mai mult decat surprinsa, am fost impresionata de impactul pe care l-a avut cartea asupra lor si de ceea ce a trezit in ei. Acesta este lucrul care ma bucura cel mai tare, sa vad ca tot ceea ce scriu aduce valoare in vietile oamenilor si mai mult decat atat, ca le schimba, in bine
", declara Adriana Mitu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu