15 mai 2015

Recomandari de week-end, 16-17 Mai 2015

Week-end-ul acesta se anunta a fi unul plin pentru parintii din Bucuresti. Iata cateva dintre evenimentele la care puteti merge impreuna cu copiii vostri:

Atelierul Cosite Urbane


Atelierul Cosite Urbane revine duminica, 17 mai, de la 11:30, la targul Bounty Fair, pentru mamicile si fetitele in cautarea unei activitati creative pentru weekend. Participarea este gratuita, sustinuta de organizatorii de petreceri pentru copii BluParty. Atelierul este recomandat fetitelor cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani. Participantele vor invata mai multe impletituri de baza (coada de peste, spic sau cascada) si tehnici de relaxare pentru a genera energie pozitiva si a stimula creativitatea. Afla mai multe detalii AICI.

Food Revolution Day
1) Food Revolution Day – Verona Garden Party; workshop pentru copii "Scoala de Nutritie si stil de viata sanatos" (16 mai)
Loc si ora de desfasurare: Gradina Verona (Carturesti), orele 10.00-13.00, intrare libera

2) Grand Breakfast Party on Food Revolution Day (16-17 mai)
Loc de desfasurare: Grow Up, Bucuresti
Intrare pe baza unei taxe de participare (40 lei/ parinte + 1 copil; 50 lei/familie + 1 copil, 60 lei/familie + 2 copii)

Afla mai multe detalii AICI.
Coconut, micul dragon


Din 15 Mai puteti viziona fimul "Coconut, micul dragon" la Cinema City Cotroceni si Cinema City Mega Mall.
Coconut, un dragon de foc mititel, este insarcinat sa pazeasca iarba de foc care ii confera neamului sau un dar unic, acela de a sufla flacari, dar se trezeste ca cineva a furat-o de sub nasul lui. Prin urmare, Coconut se hotaraste sa porneasca in cautarea ierbii focului, si isi uneste fortele cu Oscar, dragonul mancacios, si Matilda, un porcusor tepos. Coconut este surprins sa afle ca celelalte neamuri de dragoni nu simpatizeaza prea mult dragonii de foc. Darul lor special se pare ca este invidiat de ceilalti, dar, cand vulcanul dormitand de pe Insula Dragonilor se trezeste la viata si incepe sa verse lava fierbinte, Coconut trebuie sa infrunte curajos caldura si fumul, ca sa aduca inapoi iarba focului. Dar oare chiar isi doreste ca insula sa redevina asa cum era ea inainte? Poate gasi el o cale de a impaca toate rasele de dragoni si sa si salveze insula de la distrugere?

Afla mai multe detalii AICI.
0 comentarii:

Trimiteți un comentariu