29 mai 2015

Evenimente Ziua Copilului 2015

Daca te intrebai ce evenimente se petrec cu ocazia Zilei Copilului, in perioada 29 Mai – 1 Iunie, poti descoperi mai jos o mica selectie cu cateva dintre ele:

Academia de joaca

De 1 iunie, echipa ideala este formata din copii magnifici si parinti super eroi!

Asociatia Nonguvernamentala "Construieste Viitorul" si mall Promenada isi deschid inima si terasa pentru a reda o astfel de zi, luni, 1 iunie, incepand cu ora 11:00. Academia de Joaca, cel mai asteptat eveniment dedicat interactiunii copil-parinte, va avea loc in decorul relaxant al terasei mall-ului Promenada, din Calea Floreasca 246B.

Maestrul de ceremonii va fi Marian Ralea, cel mai indragit magician roman din toate timpurile, care ii va purta pe cei mici in minunata lume a povestilor si a jocurilor.

Afla mai multe detalii AICI.An-tan-te - primul eveniment de joaca afara dedicat deopotriva celor mari si celor mici

Pe 1 iunie ne strangem in Gradina Botanica si jucam 9 Pietre, Cornete, Elasticul, Frunza, Diri Diri, 21, Patratica, Tara Tara Vrem Ostas, Ratele si Vanatorii si orice alte jocuri din fata blocului.

Vei gasi zona de joaca pentru adulti, zona de joaca pentru copii, o rulota-bar si o ambulanta-bar marca Acuarela - respectiv doua terase pe iarba, cu socate, limonade, budinci de gris si alte gustari de inspiratie optzecista, o biblioteca in aer liber marca Humanitas, muzici groovy de la nicecream.fm (ziua) si That Couch Funk Collective (seara) si cam 8 ore in care sa ne bucuram de toate.

Afla mai multe detalii AICI.

De 1 iunie, copiii invata la Hornbach sa devina mesteri priceputi

Sarbatoritii zilei sunt invitati pe 1 Iunie, in  intervalul  10.00 – 12.00, la ateliere creative cu participare gratuita, pe baza de inscriere pana in data de 31 mai 2015, in limita locurilor disponibile, la numarul de telefon 0747.020.134 sau pe e-mail, la adresa ateliere@hornbach-romania.ro.

Activitatile se adreseaza copiilor cu  varste cuprinse intre 4 si 10 ani, iar acestia vor fi indrumati de catre coordonatori specializati in activitati didactice sa creeze lucrari proprii.
In restul timpului, intre orele 12.00 – 18.00, micii mesteri vor realiza proiecte creative de pictura, desen si compozitii aplicative. Ei vor avea la dispozitie materiale precum carton, creioane colorate, acuarele, lipici, foarfece, betisoare, panglici si multe alte accesorii cu ajutorul carora isi vor exersa abilitatile practice. Toti participantii vor primi diplome de "mesteri priceputi" din partea echipei Hornbach.

Afla mai multe detalii AICI.

Festivalul "Opera Copiilor" aduce povestile in aer liber

In perioada 29 mai – 1 iunie 2015, Opera Comica pentru Copii organizeaza prima editie a Festivalului "Opera Copiilor", initiativa ce programeaza o serie de activitati in aer liber, pentru intreaga familie, cu prilejul Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentele au loc in Parcul Herastrau – la Foisor, la Peluza si pe Aleea Michael Jackson –  la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti" si in Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, fiecare zi din festival avand o tematica speciala.

Afla mai multe detalii AICI.


Secom® sarbatoreste copilaria cu jocuri de altadata

De Ziua Internationala a Copiilor, Secom®  invita parintii si copiii sa sarbatoreasca copilaria prin joaca, in cadrul evenimentului special "Joaca-te ca altadata". Intre orele 11:00 si 13:30, bunicii, parintii si copiii sunt asteptati la Muzeul National al Satului "Dimitrie Gusti", pe pajistea verde de langa Biserica Rapciuni, sa joace frumoasele jocuri ale copilariei de ieri: Sotronul, Tara, tara vrem ostasi, Ratele si vanatorii, Elasticul, Coarda sau Alunelul, sa participe la ateliere de creatie, concursuri, tombola si sa se bucure impreuna cu echipa Secom® de frumusetea copilariei. Evenimentul se desfasoara in parteneriat cu Scoala de Joaca, intrarea publicului fiind libera.

Afla mai multe detalii AICI.Copii, haideti sa cautam impreuna comorile din Gradina Botanica

Ca in fiecare an, Asociatia Team Work doreste sa se joace si sa sarbatoreasca impreuna cu cei mici Ziua Internationala a Copilului! Si cum in acest an va fi un eveniment aniversar, ii invita pe toti copiii in Gradina Botanica Bucuresti, pe data de 30 mai, sa cunoasca personaje de poveste si sa rezolve mistere in cadrul celei de-a 10-a editii a Vanatorii de Comori!

Afla mai multe detalii AICI.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu