4 martie 2015

Torturi, flori si cantece de Ziua Mamei

Daca inca nu aveti planuri pentru acest week-end, cei de la Lumea lui Momo ne invita la un atelier de creativitate florala care are loc sambata 7 martie, de la ora 11.30. Atelierul este recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 5-12 ani si este gazduit de Oana, un designer florist cu mult drag de copii si mare pofta de joaca. Va las sa cititi mai jos invitatia celor de la Lumea lui Momo:

Cui nu-i plac torturile? Cu fructe de padure, cu martipan, cu ciocolata, cu frisca... dar cu flori?!

O data in an e Ziua Mamei, iar noi suntem deja obisnuiti sa o surprindem in fiecare primavara cu un dar deosebit: i-am facut martisoare, i-am desenat si o felicitare, i-am adus in dar o floare, i-am insirat si margele lucitoare pentru cea mai frumoasa bratara, dar un TORT din FLORI poate nu ne-am gandit pana acum!

Facem asa: voi veniti la MOMO, sambata dimineata pe la ora 11.30, noi ne pregatim cu primele flori ale primaverii, jeleuri mancacioase, panglicute colorate si alte minuni pentru decorat si ne punem impreuna pe treaba, astfel incat la 12.30 trecute fix, sa puteti pleca acasa cu cel mai frumos, parfumat si colorat TORT IMPLETIT DIN FLORI, pentru mama.

Sa fiti siguri, ca nu ne lasam cu una cu doua, pana nu cantam in cor un strasnic "E ziua ta Mamicooooo", sa se auda dincolo de Cismigiu!

Locurile sunt limitate si se ocupa degraba. Rezervarile se fac doar la email: lumealuimomo@gmail.com, insa, pentru detalii va raspundem cu drag la numarul de telefon 0723.565.113.

Atelierul dureaza 60-70 de minute, si costa 55 lei/copil. Incurajam sa participe si parintele, joaca e intotdeauna conectare 100%. Si nu va costa nimic :-)

Si pentru cine nu stie, casuta noastra se afla pe Str. Grigore Cobalcescu, nr. 51, Sector 1, Bucuresti (zona Berzei / Stirbei Voda / Schitu Magureanu), cod acces poarta 4321#.


Mai multe detalii gasiti pe site-ul celor de la Lumea lui Momo.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu