6 martie 2015

Recomandari de week-end, 7-8 Martie 2015

Week-end-ul acesta se anunta friguros si ploios, asa ca e bine sa ne facem un program care sa ne scoata din casa si sa ne poarte in locuri interesante, bineinteles, acoperite. :)

1 - La Circul Globus, puteti viziona duminica, 8 Martie, spectacolul "Galele Circului - Ingerii Albi". Se vor intrece in concurs, pentru premiul cel mare, cele mai frumoase numere acrobatice, numere aeriene, dresuri de animale si momente comice.

Pretul biletelor:

Loja I - 70 Ron
Loja II - 60 Ron
Stal I - 50 Ron
Stal II - 40 Ron
Stal III - 35 Ron

Copiii cu varsta pana la 4 ani nu platesc bilet, dar nu au nici loc pe scaun (nu se aplica biletelor pentru grupuri organizate).

Mai multe detalii pe site-ul Circului Globus.


2 - La Teatrul Tandarica, locatia Lahovari, puteti vedea duminica, 8 Martie, de la orele 10.00 si 12.00, spectacolul "Alice in Tara Minunilor".


Romanul fantastic "Aventurile lui Alice in Tara Minunilor" a fost scris in 1865 de scriitorul englez Lewis Carroll si spune povestea unei fetite pe nume Alice care stand pe o banca cu sora ei vede un iepure cu ceas si il urmareste, cazand intr-o vizuina.
Lumea fascinanta imaginata de Lewis Carroll, ca spatiu pentru povestirea aventurilor lui Alice, a trezit mereu curiozitatea copiilor, care isi doreau sa mai auda macar o parte din intamplarile prin care trecea micuta eroina. Universul din Tara Minunilor face ca necunoscutul si neintelesul sa para familiar, logic si cu siguranta foarte amuzant.
Daca Alice poate sa treaca prin aceasta lume, sa traiasca in ea si sa isi faca prieteni, atunci orice devine posibil, iar imaginatia copiilor poate sa treaca dincolo de limitele impuse de lumea adultilor.

Distributia: Alina Teianu / Daniela Ruxandra Mihai, Ioana Chelaru / Eugenia Barbu, Andreea Ionescu, Geo Dinescu / Alina Petrescu, Gabriel Apostol / George Nastase, Ioan Brancu / Adrian Lefter, Viorel Ionescu / Florin Mititelu.

Mai multe detalii pe site-ul Teatrului Tandarica.

3 - Mielul Shaun (Shaun the Sheep)


Proaspat lansata animatie pentru copii, a avut premiera in Romania pe 27 Februarie, si ne prezinta noi aventuri cu oaia Shaun! Dupa ce a fost starul unui serial animat, iata ca Shaun isi vede din nou de blestematii pe marele ecran. Din cauza trasnailor puse la cale de Shaun, stapanul sau ajunge la oras, iar eroul si suratele sale trebuie sa porneasca in cautarea sa. Vor supravietui ele in metropola unde pericolele pandesc la tot pasul?


Daca vrei sa afli raspunsul la intrebare, mergi si vizioneaza filmul la unul dintre urmatoarele cinematografe: Hollywood Multiplex, Movieplex Cinema Plaza, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, The Light Cinema, Grand Cinema & More sau Cine Grand Titan.

 Mai multe detalii pe site-ul Cinemagia.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu