10 februarie 2015

Atelier de creatie gratuit pentru copii: "Scrisoarea cu Dragoste"

Parintii care cauta activitati distractive pentru copii de Ziua Indragostitilor, sunt asteptati sambata, 14 februarie, la ora 11:00, la atelierul gratuit pentru copii "Scrisoarea cu Dragoste" organizat de BluParty la Salla Dalles, in cadrul Targului Valentine's Day Fair.

La atelier copiii isi vor folosi imaginatia pentru a realiza felicitari tematice pentru parinti, decorate in culori acrilice si vor invata intr-un mod creativ despre legenda si semnificatia sarbatorii iubirii la romani si despre traditiile celei mai romantice zile din an.

Atelierul este potrivit pentru copiii cu varste intre 4 si 7 ani. Sunt disponibile 20 de locuri. Inscrierea este gratuita si se face pe bluparty.ro, completand formularul din pagina atelierului.

Alexandra Timofte, actrita la Teatrul Notara si Manager de Creatie in echipa BluParty va coordona atelierul la care copiii vor realiza felicitari handmade, folosindu-si creativitatea si imaginatia, pentru a le darui parintilor.

Materialele consumabile si voia buna sunt din partea BluParty, iar decorul tematic de Valentine's va fi asigurat de LaParty.

Sarbatoarea iubirii la romani isi are legenda legata de Dragobete, fiul chipes al Babei Dochia, despre care se spunea ca aducea iubire in casa si in suflet. In trecut, de sarbatoarea Dragobetelui, baietii si fetele se imbracau in haine de sarbatoare si mergeau impreuna in padure sa culeaga primele flori ale primaverii, ghiocei si viorele, pe care le puneau la icoane si despre care se spunea ca dobandeau calitati magice.

Parintii care vor sa stea la atelier pot servi ceai sau cafea, iar cei care doresc ca felicitarea sa fie o surpriza pot vizita intre timp targul "Valentine's Day Fair" unde zeci de expozanti din toate colturile tarii ii asteapta cu mii de idei pentru cadouri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu