6 ianuarie 2015

Sproutling Baby Monitor - cel mai nou dispozitiv de monitorizare a bebelusului


Sursa foto: www.sproutling.com
Sproutling este o companie care creaza produse speciale care sa vina in ajutorul parintilor si copiilor lor. Telul lor este sa faca parintele mai putin ingrijorat si preocupat de pericolele ce-i inconjoara pe micuti si astfel sa se poata bucura linistit de minunile copilariei.

Dispozitivul de care vreau sa va vorbesc astazi chiar este cel mai nou dispozitiv din lume de monitorizare a bebelusului, tinand cont ca acum puteti doar sa il pre-comandati si el va fi distribuit abia incepand din luna Martie. Costa aproximativ 249 de dolari, nu este deloc un pret mic, mai ales pentru noi, romanii, insa, dupa parerea mea, este inestimabil pentru functionalitatile lui.

Pachetul Sproutling Baby Monitor este compus dintr-o bratara cu senzori care se ataseaza de piciorul copilului, un incarcator inteligent si o aplicatie de mobil. Toate acestea lucreaza impreuna nu doar pentru a va monitoriza copilul ci si pentru a prezice obiceiurile de somn ale copilului, conditiile optime de somn si multe altele. Doar traim in secolul 21 si totul trebuie sa fie la superlativ!

Sursa foto: www.sproutling.com
Bratara cu senzori care se pozitioneaza pe piciorul copilului, in jurul gleznei, este dotata cu un senzor inteligent care masoara bataile inimii, temperatura copilului, miscarile pe care le face si pozitia lui, avertizandu-te daca exista vreun pericol. Bratara comunica cu aplicatia de pe telefonul tau si iti transmite, de exemplu, daca copilul doarme sau daca sta intr-o pozitie care il pune in pericol.

Sursa foto: www.sproutling.com
Incarcatorul inteligent este mai mult decat un simplu incarcator. Are senzori inteligenti care monitorizeaza mediul inconjurator, masoara temperatura din camera si umiditatea, nivelul de sunet si de lumina, pentru ca tu sa poti crea copilului cele mai optime conditii.

Sursa foto: www.sproutling.com

Aplicatia de mobil te ajuta sa afli informatii utile despre copilul tau in timp real, oricand si oriunde te-ai afla si in acest fel sa iesi din categoria parintilor speriati de povestea cu drobul de sare.

Sursa foto: www.sproutling.com
Daca v-am facut curiosi si vreti sa aflati mai multe, accesati site-ul celor de Sproutling.

Nota: Acest articol nu este un articol cu caracter publicitar. Mi-a placut produsul si m-am decis sa va povestesc despre el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu