1 februarie 2015

Educatie acvatica prin joc

Startul pozitiv pentru un copil asigura o dezvoltare "inteligenta".

Educatia acvatica contribuie din plin la o cresterea frumoasa si sanatoasa, deoarece accelereaza dinamica evolutiei. "Experienta cu apa in primele luni de viata este o aventura. Copilul isi descopera capacitatile motrice si isi imbogateste experienta senzoriala", declara Anca Grecu, manager Baby Spa. Acesta se familiarizeaza si se imprieteneste cu apa prin joc. Pe langa profesori, cei mici sunt insotiti in piscina de jucarii acvatice cu rol didactic. Acestea asigura nevoia de explorare si de adaptare a copilului la mediul acvatic.

Sedintele de educatie acvatica includ atat elemente pentru dezvoltare psihomotorie, cat si pentru socializare. Avantajul unei astfel de activitati consta in solicitarea scazuta a oaselor, a ligamentelor si a tendoanelor. Are efecte stimulatoare asupra cresterii si dezvoltarii fizice si psihomotorii, cresterii capacitatii de concentrare si a imunitatii.


Reduceri de duminica la Baby Spa

Duminica e vreme de relaxare, distractie si joc. Petrece-o impreuna cu piciul tau la Baby Spa Vitan. Centrul de educatie acvatica vine cu o oferta speciala pentru cea de-a saptea zi din saptamana. Abonamentele pentru sedintele de bebelusi si cele de initiere inot desfasurate in grup care se deruleaza duminica, beneficiaza de o reducere de 50% din pretul de lista. Poti petrece timp de calitate in familie, in vreme ce copilul tau se imprieteneste cu apa sau invata sa inoate.

Afla mai multe detalii despre programele Baby Spa pe site-ul lor: www.babyspa.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu