20 ianuarie 2015

Ai auzit de Taga – hibridul de bicicleta carucior?

Sursa foto: www.tagabikes.com
Imi place sa "rasfoiesc" net-ul pentru a citi despre gadget-uri utile pentru parinti iar saptamana aceasta mi-a atras atentia Taga – hibridul de bicicleta carucior. Nici nu avea cum sa nu-mi capteze interesul aceasta bicicleta deoarece pare rupta dintr-un vis frumos al unui parinte activ care isi doreste atat sa stea impreuna cu copilul dar si sa faca miscare. Taga este un vehicul multifunctional dedicat familiilor sportive iar surpriza este ca se transforma in cateva secunde din bicicleta intr-un carucior chic si util.

De ce imi place Taga?

1. Pentru ca inseamna timp de calitate petrecut impreuna cu copilul tau, fie ca mergi la cumparaturi sau fie ca mergi in parc sa te bucuri de o zi insorita. Pozitionarea scaunului copilului, intre mainile tale, fata in fata cu tine sau cu fata spre sensul de mers, va ajuta pe amandoi sa va simtiti confortabil si sa comunicati usor.

2. Pentru ca iti ofera o senzatie de siguranta din mai multe puncte de vedere: pozitionarea scaunului copilului in fata ta te ajuta sa il vezi tot timpul si nu trebuie sa iti sucesti mereu gatul sa te uiti in spate (cum e la bicicletele normale), sa vezi daca totul e ok; are trei roti si iti ofera stabilitate; tocmai pentru ca are trei roti poate fi folosita fara probleme inclusiv de cei care nu stiu sa mearga pe bicicleta.
 

Sursa foto: www.tagabikes.com

3. Pentru ca este singura bicicleta care se poate transforma numai din patru miscari intr-un carucior, ajutandu-te sa te poti adapta oricarei situatii: vrei sa faci miscare si sa iti scoti copilul la o plimbare, o lasi in forma de bicicleta; vrei sa intri intr-un restaurant, magazin, sa te urci in tramvai / metrou sau sa mergi intr-o vizita, il poti transforma intr-un carucior simpatic si usor de manevrat.

4. Pentru ca demult mi-am propus sa merg la sala sau sa fac niste cursuri de dans pentru a scapa un pic de sedentarismul cotidian insa timpul nu pare sa fie suficient, cu Taga as putea sa fac miscare si sa imi petrec timpul cu copilul distrandu-ne impreuna.


Sursa foto: www.tagabikes.com

5. Si nu in ultimul rand, imi place Taga deoarece usurinta cu care poate fi manevrata, te incurajeaza sa iti lasi mai des masina acasa si in felul acesta sa fi mai prietenos cu mediul inconjurator.

De ce nu imi place Taga?


Nu am decat un singur lucru negativ de obiectat, si anume pretul, care se invarte undeva in jurul sumei de 1.500$ cu dotari standard, adica bicicleta si scaunul pentru copil. Oricat de frumos si de atragator este produsul Taga, suma pe care trebuie sa o platesti pentru a te bucura de acest minunat vehicul multifunctional este mult prea mare pentru bugetul unui om obisnuit.

Daca vrei sa citesti mai multe despre Taga - bicicleta carucior, o poti face chiar pe site-ul producatorului.

Nota: Acest articol nu este un articol cu caracter publicitar. Mi-a placut produsul si m-am decis sa va povestesc despre el.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu