15 decembrie 2014

Santa Claus Kingdom, cel mai mare eveniment dedicat iernii

Daca esti din Bucuresti, sau din apropiere, si daca iti pregatesti programul pentru vacanta de iarna, nu uita sa incluzi pe lista ta si Santa Claus Kingdom. Cu siguranta, nu vei fi dezamagit/a! Regatul Mosului este deschis pana pe 7 Ianuarie 2015 si te va surprinde placut cu varietatea de activitati si jocuri, adunate sub acelasi acoperis, in soseaua Pipera, numarul 59.

In Santa Claus Kingdom poti gasi prima partie de ski acoperita din Romania avand o lungime de 32 metri si o inaltime de 6 metri, un patinoar acoperit, partie de tubbing, carusel, trenulet, zona de biciclete si karting cu pedale, perete de escalada, trambuline si jocuri gonflabile si peste 50 de evenimente si activitati precum ateliere, piese de teatru, concerte de Craciun, spectacole de magie, parade si multe altele.Si ce ar fi Regatul lui Mos Craciun fara personajul principal?! Pentru cei mari si cei mici este amenajat un decor special, unde Mosul va fi prezent in fiecare zi sa se intalneasca cu vizitatorii.


Iar pentru ca energizarea este o parte importanta in orice zi reusita la distractie, poti lua o mica pauza pentru a te bucura impreuna cu familia de o masa delicioasa. Indiferent daca mancarea ta preferata este o salata sau un fel preparat ca acasa, o pizza sau un hamburger, la Santa Claus Kingdom se gasesc meniuri si feluri de mancare pentru toate gusturile. Deserturile ocupa un rol important in acest sezon, asa ca te poti delecta cu o mare varietate de dulciuri de senzatie, care asteapta doar sa fie gustate. Vedetele sezonului bineinteles ca sunt ciocolata calda pentru copii si vinul fiert pentru parinti.

Distractie placuta!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu