12 decembrie 2014

Marché de Noël, targul cadourilor de designer

Sursa foto: Facebook Marche de Noel
La fel de frumos ca intodeauna, dar altfel de fiecare data, Marché de Noël, targul cadourilor de designer, vine din nou la Casa Universitarilor cu o editie de poveste! In week-endul ce urmeaza, pe 13 si 14 decembrie, micul palat din strada Dionisie Lupu 46 devine taramul unde totul e posibil, si zanele iti indeplinesc toate fanteziile – asa ca tu lasa-ti imaginatia sa isi faca de cap si apoi ai grija sa ii soptesti zanei la ureche ce iti doresti!

"Obiectele produse de designeri si artisti autohtoni, unicat sau in serie limitata, au concepte inedite, sunt create din materiale neasteptate si produc efecte… neasteptat de bune! Sunt cadouri de Craciun care surprind, creeaza o stare, iar intalnirea cu designerul se intampla intr-o atmosfera buna si e o experienta la care nimeni nu ar trebui sa renunte", spune Dan Piersinaru, fondatorul conceptului Marché de Noël.

De fiecare data altfel dar mereu bine dispus, Marché de Noël aduce zane bune care fac imposibilul posibil si iti indeplinesc toate dorintele – fie ele indreptate catre obiecte de arta, decoratiuni de brad frumos mestesugite, bijuterii de autor, creatii vestimentare sau obiecte de design!

Designerii si colectiile lor te asteapta sa petreceti impreuna un week-end linistit si sofisticat, printre bijuterii de autor, creatii vestimentare, bunatati, produse beauty si bio, obiecte de design. O sa fie frumos, vei vedea – cei care deja au "marché l’année passée" pot sa iti confirme ca asa e. Asadar, pe 13 si 14 decembrie, Marché de Noël e cel mai bun scenariu pentru week-endul tau!

Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu, nr. 46, sector 2, Bucuresti
Orar: sambata 13 decembrie, duminica 14 decembrie, intre orele 11.00 – 20.00

Bilet de intrare: 10 lei

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu