17 decembrie 2014

Cursuri gratuite de puericultura in magazinul Noriel

Pentru viitorii parinti care doresc sa afle cat mai multe despre ingrijirea corecta a bebelusilor direct de la specialisti

In perioada octombrie-decembrie 2014, Noriel in parteneriat cu Fundatia Crucea Alba organizeaza in fiecare duminica cursuri gratuite de puericultura pentru viitorii parinti, in incinta magazinului Noriel din Centrul Vulcan Value Center, in limita a 50 de locuri pe sedinta.

Cursul este conceput si sustinut de specialistii de la Centrul de Sanatate Materna al Fundatiei Crucea Alba si cuprinde informatii practice si esentiale despre cea mai importanta lectie pe care trebuie sa o stie toti parintii: cum sa isi ingrijeasca corect bebelusul din punct de vedere al sanatatii si al igienei.

Astfel, de-a lungul celor doua ore de seminar, se abordeaza atat teoretic, cat si practic capitole ca:
•    Igiena bebelusului
•    Somnul bebelusului
•    Nevoi psiho-emotionale si fizice ale bebelusului
•    Semne de sanatate
•    Principii corecte de parenting
•    Rolul tatalui in ingrijirea bebelusului
•    Nevoi psiho-emotionale si fizice ale mamei
"De la deschiderea magazinului, ne-am propus sa le oferim viitorilor si proaspetilor parinti tot ce au nevoie pentru bebelusii lor. De la o selectie atenta de carucioare, scaune auto, produse pentru camera copilului, produse de hranire si ingrijire, haine si incaltaminte pana la jucarii. Prin lansarea programului de cursuri de puericultura vrem sa ii sprijinim pe parinti si cu informatii esentiale si corecte despre cum pot oferi cea mai buna ingrijire bebelusilor in primii ani din viata", a declarat Corina Lazar, Marketing Manager Noriel.

Toti parintii care participa la curs vor pleca acasa cu acele notiuni si sfaturi practice necesare pentru a avea grija in mod corect de bebelusul lor. Mai mult, la finalul cursului, taticii vor primi Atestatul de Absolvire a Cursului de Puericultura pe baza caruia pot beneficia de 10 zile suplimentare de concediu paternal platit. Pentru ca desfasurarea cursului sa se faca in conditii optime, numarul de participanti este de 50 persoane la fiecare editie. Inscrierile se pot face online pe Facebook sau prin intermediul invitatiei online, daca sunt membri ai Clubului Noriel Bebe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu