13 februarie 2014

Deseneaza o lume de vis

Concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creanga pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani

Deseneaza o lume de vis! – aceasta este tema celui mai nou concurs de desen organizat de Teatrul Ion Creanga, in perioada 1 - 25 februarie 2014.

Copiii cu varsta intre 3 si 12 ani sunt invitati sa participe cu povesti despre o lume de vis, ilustrate prin desen, drept intampinare pentru reluarea reprezentatiei "Dulapul cu vise" in repertoriul Teatrului Ion Creanga incepand din luna martie. Spectacolul prezinta, cu ajutorul actritei Nicoleta Rusu, frumusetea obiectelor vestimentare magice si dorinta celor mici de a pasi intr-o lume imaginara.

Desenele, creatii unice si individuale, se vor trimite la sediul administrativ al Teatrului Ion Creanga (B-dul. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1) in atenţia Departamentului PR & Management Educaţional. Sunt necesare si urmatoarele informaţii: nume, prenume, varsta copilului participant la concurs, numele parintelui sau al cadrului didactic care expediaza lucrarea, date de contact (e-mail si numar de telefon).

Cele mai frumoase desene vor fi expuse intr-un spatiu special amenajat, la Biblioteca Nationala a Romaniei, in data de 3 Martie, iar castigatorii vor fi rasplatiţi de catre organizatori cu premii speciale. Pentru mai multe informaţii persoana de contact este Valentina Roman, e-mail pr@teatrulioncreanga.ro, nr. tel. 021.317.11.69 (interior 15).

Deseneaza o lume de vis si poti fi premiat de Teatrul Ion Creanga!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu