3 mai 2013

Universul, pe intelesul celor mici, in noua carte a editurii Cartea Copiilor

Daca pana acum Universul si tot ceea ce cuprinde el au fost prezentate ca simple informatii astronomice, iata ca a sosit vremea unei expeditii de poveste printre stele si planete.

Noua carte Hai-hui prin Univers, publicata de editura Cartea Copiilor, prezinta o varianta a spatiului plina de imaginatie, de informatii pe intelesul copiilor si de mult umor.

Actiunea se petrece in anul 3001 cand ceea ce inca ni se pare un mister acum, a devenit la ordinea zilei iar pamantenii locuiesc si muncesc pe asteroizi.

Protagonistii expeditiei Hai-hui prin Univers – clasa doamnei Holisor, o gasca de animale foarte simpatice si haioase, de-o seama cu cei mici si curiosi
strecoara de-a lungul calatoriei prin spatiu tot felul de intrebari si glume, care transforma lectia de astronomie intr-o joaca.

Autobuzul lor scolar zboara prin spatiu aproape cu viteza luminii si-i poarta spre planete, sateliti sau asteroizi, ii duce in apropierea Soarelui sau a cometelor si strabate hyper-tuneluri spre alte stele.

Pregatiti-va sa vedeti fete ale planetelor pe care nu le stiati si nici macar nu vi le inchipuiati. Odata intorsi acasa veti privi Pamantul cu alti ochi.

Mauri Kunnas este probabil cel mai iubit autor si ilustrator finlandez contemporan de literatura pentru copii. Fiecare carte a sa devine imediat bestseller, datorita modului extrem de creativ si atragator in care abordeaza subiecte de mare interes pentru copii si cu o bogata incarcatura educativa.

Te invit sa te delectezi cu cateva imagini din carte:


Citeste si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu