16 mai 2013

Atelier de dactilopictura - Minuni de fluturi colorati

Gradinita Miruna organizeaza atelierul de dactilopictura "Minuni de fluturi colorati", dedicat tuturor copiilor de 2-4 ani

"Hey, cei mici… dragi pitici/ Va invitam sa ne jucam/ Cu degetelele sa pictam/ Fluturasi colorati/ Frumos sa-i decorati!", cam asa poate suna, in rime, povestea atelierului de dactilopictura organizat de Gradinita Miruna in data de 18 mai. Asadar, pentru ca suntem in plin anotimp al primaverii, copiii de 2-4 ani, prescolari sau nu la Gradinita Miruna, sunt invitati sa descopere povestea fluturilor si jocurile frumoase pe care le inspira.

Evenimentul, intitulat „Minuni de fluturi colorati”, este sustinut de educatoarele institutiei prescolare: Alexe Ioana si Fanita Andra, cu scopul de a oferi si celor mici, care nu sunt inscrisi la grupele existente ale gradinitei, sansa de a intra in contact cu aceasta tehnica de pictura atat de indragita de copiii de toate varstele: dactilopictura sau „Degetelele magice”.

Taxa de participare se va plati la inceputul atelierului si este de 25 de lei/copil, iar inscrierea se face pe baza de e-mail la adresa atelier@asociatiamiruna.ro. E-mailul trebuie sa contina: numele, prenumele si datele de contact ale parintelui, numele si varsta copilului. Inscrierea se face in ordinea solicitarilor, in limita a 20 de copii, iar confirmarea participarii va veni din partea organizatorilor, in data de 17 mai, pana la ora 20.00.   

Gradinita Miruna se afla localizata in apropiere de centrul Bucurestiului, la doar 5 min. de Piata Unirii sau Piata Universitatii, in sectorul 2, str. Traian nr. 160, in incinta scolii nr. 85. Mai multe informatii puteti afla de pe site-ul www.asociatiamiruna.ro sau de pe pagina Facebook/GradinitaMiruna.

Citeste si alte articole similare:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu