25 aprilie 2013

Lansarea primului ghid pentru parinti care ofera solutii practice pentru gestionarea conflictelor

Dragi parinti, Asociatia Shakespeare School pentru Educatie ne invita vineri, 26 Aprilie, ora 18:00, la lansarea oficiala a ghidului pentru parinti ”Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil”, lucrare semnata de doamna psiholog Mirela Horumba, aparuta la Editura Rentrop & Straton.

Gazda evenimentului este centrul de invatare a limbii engleze Shakespeare School din Bucuresti, str. Tokio nr.9.

Lansarea ghidului va avea loc in cadrul intalnirii parintilor din Clubul Bright Parents, care beneficiaza in fiecare luna de sfaturile profesioniste ale doamnei psiholog Mirela Horumba, specialist in educatie parentala.

    
In ”Solutii practice pentru gestionarea conflictelor parinte-copil”, parintii vor descoperi sfaturi extraordinare ce ii vor ajuta:

•    sa evite aparitia conflictelor cu urmari nefaste pentru copil
•    sa ocroteasca sanatatea mentala si emotionala a copilului
•    sa iasa corect din impas in anumite situatii conflictuale
•    sa actioneze cu calm, intelegere si intelepciune atunci cand vine vorba de copil
•    sa gaseasca calea de a comunica potrivit cu copilul

Clubul Bright Parents este locul unde impartasim ca de la parinte la parinte problemele cu care ne confruntam in cresterea si educatia copiilor nostri. In ghid se regasesc solutii practice la multe dintre problemele dezbatute in cadrul intalnirilor noastre si sunt convinsa ca parintii vor gasi raspunsuri la intrebarile care ii framanta”, declara Adriana Alionte, director Shakespeare School.

Asociatia Shakespeare School pentru Educatie, fondata in anul 2011, este o organizatie nonprofit ce ajuta copiii cu oportunitati reduse sa se dezvolte si sa invete limba engleza si sprijina tinerii talentati sa isi urmeze pasiunile prin perfectionarea limbii engleze. O limba straina poate deschide multe oportunitati si poate face diferenta in dezvoltarea tinerilor. Printre proiectele asociatiei: burse de studiu pentru aprofundarea limbii engleze, concursuri de creatie cu premii scoli de vara in Marea Britanie – Shakespeare School Essay Competition, campanii in licee privind certificarile internationale. Asociatia promoveaza dezvoltarea tinerilor intr-un mediu armonios, organizand si ateliere de educatie pentru parinti.

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.asociatiapentrueducatie.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu