13 februarie 2013

Ziua Indragostitilor in tara

Gaseste filme gratis, cadouri inventive, cristalele iubirii si alte surprize cu dragoste din metropolele romanesti.

Bucuresti: Cadouri si ateliere Sala Dalles
Dulciuri, bijuterii, obiecte de arta, obiecte decorative gravate si personalizate pe loc, gravuri pe obiecte metalice, parfumuri, cosmetice, "flori la doza", atelier de fabricare manuala a hartiei… Ma rog, tot ce-ti poti inchipui – si mai mult decat atat. Pe langa toate acestea, nu puteti rata premiile de la tombolele zilnice care au loc pana joi, 14 februarie 2013, la Sala Dalles de pe Bd I.C. Bratianu din Bucuresti.

Program: 10:00-20:00, intrare libera.

Bucuresti: Love Crystal la Muzeul de Geologie

Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Love Crystal".

Expozitia poate fi vizitata in perioada 14 - 17 februarie 2013, intre orele 10.00 si 18.00.

Pentru ca muzeul are nevoie sa se fintanteze prin astfel de actiuni, va exista taxa de intrare. In zilele de 15, 16 si 17 februarie biletul de intrare este de 8 lei pentru adulti si de 4 lei pentru copii si pensionari. Doar pe 14 februarie, de Ziua Indragostitilor, biletul de intrare in expozitie este de 4 lei pentru toata lumea.

Cluj: Saptamana Casatoriei la Cinema Marasti

Saptamana casatoriei este o sarbatoare internationala initiata in Marea Britanie si celebrata si in tari ca Germania, Elvetia, Cehia, Ungaria, SUA, Australia etc. Scopul evenimentului este sustinerea vietii de familie, intarirea casniciei si promovarea valorilor familiei in societate si in lume.

Cu aceasta ocazie, pe 11 si 13 februarie, clujenii sunt invitati gratuit sa vizioneze, la Cinema Marasti, filme artistice precum Courageous si Fireproof (un film frumos, cu multe invataminte despre cuplurile de azi si problemele acestora).

Afla mai multe despre Saptamana Casatoriei de aici.

Oradea: Reduceri si cadouri cu dragoste!

Pana pe 17 Februarie 2013 la Galeria Real 1 din Oradea, de pe Calea Aradului, esti asteptat cu cadouri personalizate, oferte turistice pentru indragostiti, cine romantice, aranjamente florale, bijuterii si accesorii, produse artizanale si decoratiuni, dar si haine si pantofi, carti si dulciuri – toate pentru persoana iubita.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu