28 februarie 2013

Clubul Bright Parents

Un parinte stralucit are mult de oferit!

Provocarile pe care le intampina copiii, dar si noi, parintii, se transforma odata cu varsta si deseori suntem coplesiti. Atunci simtim nevoia sa impartasim ca de la parinte la parinte problemele cu care ne confruntam in cresterea si educatia copiilor nostri, dar poate ca in cercul nostru nu primim raspunsurile la care speram. Adesea nu ne putem dezvalui problemele apropiatilor sau nici nu stim la cine sa apelam.

Un loc unde se poate discuta liber despre dificultatile cu care se confrunta parintii sau despre temerile lor este Clubul Bright Parents, proiect al Asociatiei Shakespeare School pentru Educatie. In fiecare luna, parintii se intalnesc aici cu un psiholog specializat in consiliere parentala si dezbat teme ce ii framanta ca stima de sine a copiilor, educatia lor sexuala si inteligenta emotionala. Intalnirile Clubului sunt interactive si se incheie cu discutii prietenesti la o ceasca de ceai englezesc, iar participarea esre gratuita si deschisa tututor parintilor.


Psihologul Mirela Horumba, moderatorul clubului si specialist in educatie parentala, este in primul rand parinte, ca si noi. Mirela Horumba le explica parintilor mecanismele comunicarii parinte-copil, dar ii si pune la treaba. Sedintele Clubului Bright Parents sunt de fapt intalniri de lucru, in care parintii isi raspund la intrebari despre abordarea pe care o au in relatia cu copii lor. Parintii primesc fise de lucru si teme de gandire, pentru a-si analiza cel mai bine comportamentul si cum pot imbunatati comunicarea in familie.

Urmatoarea intalnire a Clubului Bright Parents, la o discutie despre atragerea cooperarii si variantele pozitive ale lui „NU”, va avea loc vineri, 22 martie, la ora 18:00, la sediul Shakespeare School din strada Tokio nr. 9. Participarea este gratuita. Este necesara inscrierea prealabila, deoarece numarul de locuri este limitat: info@shakespeare-school.ro sau la 021.230.20.06/ 0755.132.228. Detalii pe site-ul Shakespeare School.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu