16 ianuarie 2013

Teatrul Ion Creanga reia spectacolul "LaLaLaDoDo", dedicat copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani

In data de 18 ianuarie, de la ora 18.00, Teatrul Ion Creanga ii asteapta pe cei foarte mici, alaturi de parintii sau bunicii lor, la spectacolul "LaLaLaDoDo". Reprezentatia, adresata copiilor cu varsta intre 1 si 3 ani, spune povestea fascinanta a sunetelor si a prieteniei.

Reluam spectacolul "LaLaLaDoDo" dupa o pauza de mai bine de trei ani, timp in care atat eu, cat si colega mea, Oana Rusu, am devenit mamici. Faptul ca jucam acum si pentru fetele noastre, iar ele reactioneaza exact asa cum ne-am gandit noi ca va reactiona publicul, ne da imensa satisfactie ca spectacolul isi atinge scopul, ca mesajul ajunge unde trebuie si ca am avut o intuitie buna. “LaLaLaDoDo” face parte din programul Educatia timpurie. Teatru pentru 0-3 ani, initiat de Cornel Todea, in anul 2005, si este inclus si in cadrul proiectului european Small Size, din care Teatrul Ion Creanga face parte. Acum, mai mult ca oricand, imi dau seama de importanta majora a continuarii si dezvoltarii programelor de educatie timpurie, cu toate ramurile pe care le implica, atat in tara cat si in lume, si ma bucur ca Teatrul Ion Creanga se implica in a oferi spectacole potrivite pentru cei mai mici dintre spectatori, ca le dezvolta interesul pentru arta inca de la cele mai fragede varste, declara Carmen Palcu Adam, actrita a Teatrului Ion Creanga.

Alaturi de ateliere de teatru si cursuri, spectacolele din cadrul acestui program se constituie intr-o campanie de educare a parintilor cu privire la psihologia copilului, care isi creeaza baza viitorului caracter inca din primii ani de viata. Pana in prezent, la Teatrul Ion Creanga, in cadrul programului Educatia Timpurie.Teatru pentru 0-3 ani, au fost realizate 9 productii: Baloane Colorate, Greierele si furnica, Cucu Bau cu Ham si Miau, LaLaLaDodo, Rotocol, Seminte-Semi, Alb si Negru, Dulapul cu vise si Povestea spicului de grau.

Din distributia spectacolului “LaLaLaDoDo” fac parte actritele Carmen Palcu Adam si Oana Rusu, in regia Danielei Andrei, muzica realizata de Bogdan Burlacianu.

Biletele se pot achizitiona de la casa de bilete a Salii Rapsodia de pe str. Lipscani nr. 53, iar pretul este 12.72 lei (adulti) si 8.48 lei (copii). Programul reprezentatiilor si al casei de bilete poate fi urmarit pe www.teatrulioncreanga.ro si pe pagina de Facebook/TeatrulIonCreanga.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu