14 noiembrie 2012

Campania "Fiecare jucarie poate aduce bucurie"

Campania “Fiecare jucarie poate aduce bucurie” are ca obiectiv colectarea unui numar cat mai mare de jucarii care vor fi daruite, in preajma sarbatorilor de iarna, copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

Perioada de desfasurare a campaniei este 22 octombrie – 15 decembrie.

Mecanismul campaniei este urmatorul:

Persoanele care doresc pot trimite in colet, prin posta sau orice alta firma de curierat, jucariile pe care copiii lor nu le mai folosesc, pe adresa sediului NinoDino.ro si anume loc. Targu Mures, jud. Mures, str. Alba Iulia, Nr. 4.

Echipa NinoDino va ridica coletele, va steriliza si ambala jucariile iar la finalul campaniei le va darui copiilor aflati in grija Fundatiei Kiwi Casa Bucuriei din Targu Mures.

Fiecare persoana care trimite jucarii in cadrul campaniei va primi din partea NinoDino.ro un cupon de reducere de 10% pe care il va putea folosi pana in 20 decembrie pentru a cumpara cu reducere orice produs disponibil pe situl companiei.Tot parcursul campaniei va fi publicat pe blogul ninodino.ro si pe siturile partenerilor astfel incat sa avem transparenta totala. Vor fi postate poze, interviuri si filmulete.

In functie de numarul de jucarii adunate NinoDino se va indrepta si catre alte fundatii si/sau organizatii care au in ingrijire copii.
Daca doriti sa trimiteti jucarii tot ce trebuie sa faceti este sa le puneti intr-o cutie si sa le duceti la cel mai apropiat oficiu postal sau firma de curierat si sa le trimiteti pe adresa:

NinoDino.ro
Sc Lusio Fa Srl
Targu Mures, Mures
Str Alba Iulia, Nr 4
540391
0757 775 636
0746 114 069

Noi va recomandam se le trimiteti prin Posta Romana deoarece este mai ieftin, aproximativ 5 ron pentru un pachet de1 kg si cate 1 ron in plus pentru fiecare kg suplimentar. Deci daca trimiteti un pachet de 4 kg va va costa aprox 9 ron.
Taxele de transport trebuie sa le platiti dvs. dar banii cheltuiti ii veti recupera cu singuranta din reducerea de 10% oferita de NinoDino.ro.

Dupa ce ati pus pachetul cu jucarii la posta sau curier echipa NinoDino va roaga sa ii contactati si sa ii anuntati ca l-ati trimis.

NinoDino.ro crede in sloganul sau “Pentru copii fericiti” si va face tot ce ii sta in putere pentru a sustine cu fapte acest crez. Viziunea echipei nu este doar sa devina cel mai apreciat magazin online, de catre toti parintii din tara, dar sa si produca o schimbare in felul in care noi toti, parinti sau nu, ne implicam in viata copiilor mai putini norocosi. Sa nu uitam ca si ei fac parte din viitorul nostru ca societate si natiune.

Un comentariu:

 1. Am postat pe pagina noastra de facebook o multime de poze cu jucariile colectate. Alte multe poze vom posta azi si maine.

  Se poate vedea ca am avut succes doar privind nr de jucarii colectate. Aceasta campanie nu este o joaca si nici o prostie cum mi s-a sugerat de mai multe ori la inceputul ei. Lumea a trimis si continua sa trimita jucarii...

  Avem multe jucarii colectate dar mai e timp si vrem sa strangem si mai multe!
  Aruncati va rugam o privire si ajutati-ne cu cate un share la albume si postari!

  Puteti incepe de aici :
  https://www.facebook.com/media/set/?set=a.244340695694216.57105.111313355663618&type=1

  Va multumim.

  RăspundețiȘtergere