7 iunie 2012

Proiectul Kinder Délice la Teatrul de Animatie Tandarica

De 1 iunie, mai multe vedete au raspuns invitatiei la teatru lansata de Kinder Délice. Andreea Antonescu, Sorin Brotnei de la Akcent si iubita lui, Daniela Aciu, actrita Ana Popescu, alaturi de sora cea mica, Irina Mohora (TVR), Cristina Soloc (TVR), alaturi de baietelul ei sau artistii Amna si Anthony au fost doar cativa dintre cei care au sustinut, de Ziua Copilului, proiectul Kinder Délice la Teatrul de Animatie Tandarica.
"Atelierul de Creatie. Teatrul de copii" Kinder Délice sustine marile talente ale celor mici si incurajeaza accesul tuturor copiilor la cultura. Pentru prezenta fiecarei personalitati publice la piesa de vinerea trecuta, Kinder Délice va oferi cate 20 de bilete copiilor care nu isi permit sa ajunga la teatru. "Printre cele mai frumoase amintiri din copilaria mea se numara  momentele in care mergeam cu parintii la piese de teatru. Imi aduc aminte cu placere de fascinatia culorilor si muzicii, de lumea fantastica ce se deschidea inaintea mea. Cred ca fiecare copil merita sa se bucure de aceasta experienta, macar o data in viata!”, a declarat Andreea Antonescu.
"Am primit cu mare drag invitatia la teatru lansata de Kinder Délice, si nu numai pentru a ajuta mai multi copii nevoiasi, ci si pentru ca, pur si simplu, imi place teatrul pentru copii. Imi place sa le vad reactiile, sa le suprind interactiunea cu personajele de pe scena si sa-i vad razand cu pofta”, a afirmat Sorin Brotnei, sustinator al proiectului. Mai mult, Amna s-a declarat si ea incantata de proiect: "Proiectul Kinder Délice este o initiativa foarte frumoasa. Ma bucur sa pot contribui la introducerea unor copii in lumea teatrului si a artei".
Piesa de teatru la care au asistat vedetele a reprezentat ultima etapa a proiectului "Atelierul de Creatie. Teatrul de copii". Kinder Délice a incurajat parintii din toata tara sa trimita reprezentatii inregistrate ale celor mici, jucand pe scena la serbarea scolara, spunand o poezie sau cantand melodia preferata. Cei mai talentati, selectati de juriu si votati de public, au castigat participarea la un workshop de arta teatrata, la Teatrul de Animatie Tandarica.
Cei cinci castigatori au beneficiat, intre 27 mai si 1 iunie, de un program extrem de complex, in cadrul caruia au putut sa-si exerseze si dezvolte talentul actoricesc. Workshop-ul, sustinut de profesionisti, a inclus o serie de exercitii specifice artei teatrale: pregatirea actorului, dans, canto, manuire de papusi si confectionare de masti. La finalul workshop-ului, cei mici au avut ocazia unica de a urca pe scena alaturi de actorii Teatrului de Animatie Tandarica, jucand in piesa "Povestea porcului", regia si ilustratia muzicala Traian Savinescu, scenografia Marian Sandu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu