14 iunie 2012

Briose Chocolate Crunch

Cui nu-i plac briosele si cui nu ii place prajitura negresa? Aceste briose sunt perfecte pentru ca sunt practic o prajitura negresa, in forme de briosa. In plus, bucatile de ciocolata, fac ca briosele sa fie crocante si foarte... «ciocolatoase».

Pentru briosele Chocolate Crunch aveti nevoie de:
 
•    200 g unt moale taiat cuburi
•    200 g zahar
•    200 g faina
•    100 g ciocolata amaruie
•    1 lingurita praf copt
•    3 oua
•    1 lingurita esentra vanilie
•    2 linguri cacao

Mod de preparare:

Din aceste ingrediente o sa va iasa cam 13-15 briose, in functie si de marimea formelor de briose pe care le aveti.

Incepeti prin a amesteca zaharul cu untul pana cand se omogenizeaza.
Adaugati ouale, unul cate unul, esenta de vanilie, praful de copt si cacaoa.



Presarati faina si amestecati energic sa nu se faca cocoloase.


La sfarsit tocati ciocolata marunt. Puteti folosi si un robot de bucatarie, insa riscati sa se faca praf. Eu folosesc mereu un cutit, desi dureaza ceva mai mult. 


Bucatile de ciocolata se adauga in compozitie.

Turnati compozitia in formele de briose. 


Bagati-le la cuptor pentru 15-20 minute, la 180 grade.

Au iesit perfecte! Pofta la gatit!


Cititi si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu