30 aprilie 2012

Salata de oua

Vreau sa va zic repede-repede de o reteta foarte gustoasa si foarte usoara, asta pana cand nu dispare definitiv ceapa verde de prin piete si supermaket-uri. Eu sunt mare fan al acestei salate pentru ca este foarte satioasa si usor de preparat.

Este perfecta mai ales in perioada Sarbatorilor Pascale cand, cu ouale rosii ramase, puteti face repejor o salata.

Ingredientele folosite de mine sunt:
10 oua
2 linguri maioneza
Suc de la jumatate de lamaie
3 fire de ceapa verde
Sare
Piper

Mod de preparare:

Se fierb ouale tari. Dupa ce s-au fiert, ouale se taie in cubulete mai mari.

Ceapa verde se taie rondele.

Intr-un castron mare se combina ouale cu maioneza, ceapa verde si sucul de lamaie.

Se asezoneaza cu sare si piper.
 

Fiecare portie se poate servi pe o frunza de salata verde sau pe o felie de paine prajita.
 

Stiu ca nu este o reteta foarte sofisticata dar va invit sa incercati sa o preparati si o sa fiti surprinsi de gust si de rezultatul final.

Va doresc sa gatiti cu spor!

Autor: Ioana Grigore

Cititi si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu