23 martie 2012

ROBLOGFEST - Blog de parinti

Anul acesta Roblogfest a venit cu o surpriza pentru cei care au blog-uri / site-uri de parinti si am profitat de ocazia oferita pentru a-mi inscrie site-ul in categoria Personal & Infotainment pentru sectiunea dedicata acestei nise.

Am descoperit multe site-uri interesante din acest domeniu, care au intrat cu drag pe lista mea de blog-uri citite, insa am avut placerea sa gasesc si multe site-uri din cele pe care obisnuiesc sa le "rasfoiesc" in mod constant. Va invit si pe voi sa descoperiti cine este pe lista de nominalizati si sa ii votati pe cei pe care ii preferati. Consider ca oricine, dintre cei enumerati, va castiga titlul sectiunii, acest lucru va reprezenta o realizare pentru blogosfera parinteasca si un motiv de mandrie pentru noi toti.

Perioada de votare este 22 – 27 martie 2012. 

Cum puteti vota?

Pentru a vota ai nevoie de cont pe site-ul Roblogfest insa pasii sunt simpli si contul il faci rapid. Atentie! - se poate da un singur vot pe categorie. Puteti, de asemenea, sa dati click pe banner-ul Roblogfest si veti fi redirectionati catre pagina de vot.

VOTEZI la roblogfest 2012 

Mult succes le doresc tuturor participantilor si multumiri anticipate celor care vor decide sa voteze BB la Bord!

Va doresc tuturor o primavara insorita si mult soare in suflet!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu