9 ianuarie 2012

Merita sa mai slabim daca tot vine sfarsitul lumii?

Multi vorbesc de 2012 ca de un sfarsit…, altii au inceput sa spuna ca de fapt e vorba de un nou inceput… Cert este ca el, anul asta, a venit, ca nu mai avea cum sa intarzie prea mult si ceea ce ne asteapta nimeni nu stie. Cum nu stiam ce ne asteapta nici in 2011, nici in 2010 si tot asa, daca o luam cu numaratoarea invers…

Dar sa ne intoarcem la oile noastre – respectiv la kilogramele care sunt in numar mai mare acum dupa atatea mese sarbatoresti. Pe multe liste de inceput de an se afla acest punct: sa mai slabesc! Totusi, inducandu-se ideea ca 2012 poate fi un sfarsit al lumii, e posibil ca multi/multe sa-si fi taiat de pe lista acest punct, inlocuindu-l cu: sa mananc pana nu mai pot, sa ma bucur de chestia asta, daca tot vine sfarsitul!

Si, extinzand ideea, toti am putea aduce haosul in viata noastra facand tot ceea ce credem ca ne-ar placea sau ne-ar produce placere, dar nu neaparat ne face si bine. Pai, in mod logic, daca toata lumea (sau majoritatea) ar gandi asa, normal ca intr-un an ne-am duce naibii cu totii. 

La finele lui 2012 ar umbla pe strazi numai obezi, drogati, beti si nu mai are rost sa continui. Asta ar fi o varianta de sfarsit al lumii. Asadar, in ce alegi sa crezi? Intr-un sfarsit sau intr-un nou inceput? Ce ai de gand sa pui pe lista ta? Mai merita sau nu sa slabesti in 2012?

Autor: Ada Bucur – antrenorul tau pentru o viata sanatoasa (www.fiiok.ro)

Cititi si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu