24 noiembrie 2011

Castigatorii concursului Baby Gym

Concursul organizat de BB la Bord in colaborare cu partenerii de la Kineto Bebe s-a incheiat si tin sa va multumesc tuturor pentru participare.

Castigatorii unei sedinte gratuite de Baby Gym sunt:

1. Cristina
2. Mami de Rares
3. Albinuta_eu
4. Daniela Breitenhofer
5. Georgi
6. Mariana
7. Luana si Andrei
8. Mirela
9. Dragos
10.Tatiana

Incepand de maine, vineri, 25 Noiembrie 2011, toti cei zece beneficiari ai unei sedinte gratuite de Baby Gym sunt rugati sa trimita un email pe adresa kinetobebe@yahoo.com, cu titlul "Castigator concurs Baby Gym", in care sa spuna care este numele copilului, ce varsta are si sa ne dea un numar de telefon la care pot fi contactati.
 
Cititi si alte articole similare:

6 comentarii:

 1. > Mami de Rares - Ai trimis email pe adresa indicata mai sus? Te pup cu drag.

  RăspundețiȘtergere
 2. da, pe 25/11/2011 la ora 11:54 de pe roxana.mocanu@rcs-rds.ro

  RăspundețiȘtergere
 3. > Mami de Rares - Am dat un email catre cei din conducerea KinetoBebe sa imi spuna ce s-a intamplat cu telefoanele de confirmare pentru castigatori. Imediat ce imi vor raspunde voi publica mesajul lor. Multumesc frumos pentru intelegere si sper sa se rezolve cat mai rapid. Te pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 4. > Mami de Rares - Asa cum iti spuneam in mesajul anterior le-am scris partenerilor nostri de la KinetoBebe iar ei au fost prompti si operativi, ca de obicei si ne-au dat urmatorul raspuns: "Am verificat in baza noastra de date si nu am primit nici un mail de la castigatorii concursului. Va rugam sa comunicati inca o data adresa noastra de mail kinetobebe@yahoo.com si numarul centrului 0727988679 pentru programare.
  Ne pare rau pentru aceasta situatie si speram sa rezolvam aceasta neintelegere cat mai repede." Daca te mai pot ajuta cu ceva nu ezita sa imi scrii. Te pup cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 5. Multumesc.
  Am retrimis mailul si te-am adaugat si pe tine (miculprint2010) in CC.

  RăspundețiȘtergere