16 octombrie 2011

Ai o SARCINA: ramai Frumoasa!

Mama Boutique a anuntat in luna octombrie, lansarea colectiei de Toamna / Iarna 2011 intr-un eveniment monden de exceptie intitulat "Ai o SARCINA: ramai Frumoasa!".

Platforma on-line de moda premium pentru femei in perioada prenatala si postnatala gandita de  Claudia Stirbei sub brandul Mama Boutique a reusit sa semnaleze importanta stimei de sine in evitarea dispozitiilor depresive date de modificarile prin care trece trupul unei femei in perioada pre si postnatala.

Mama Boutique impreuna cu ONG-ul Mame pentru Mame au inspirat viitoarele si proaspetele mamici prin puterea exemplului, avand ca invitate mamici-vedete care au reusit cu succes sa imbine viata profesionala si viata personala, cu responsabilitatile de mama.


Evenimentul a fost moderat de Ana Maita, presedinta Asociatia Mame pentru Mame si a beneficiat de prezenta unor invitati de marca din show-biz, din mediul de afaceri si de pe scena societatii civile si politice din Romania. Manechinele Mama Boutique, ce au defilat pe covorul rosu, au fost gravide autentice sau proaspete mame cu bebelusi in brate, iar printre ele s-a aflat si cantareata Natalia Barbu, insarcinata in 6 luni. 

 
Mama Boutique a avut-o ca invitat special pe dna dr. psiholog Raluca Babota care a abordat subiectul intretinerii feminitatii ca principiu esential pentru echilibrul psiho-emotional al mamei moderne. Mama Boutique asigura vestimentatie premium, atat casual cat si office si de gala, femeilor care nu doresc sa-si petreaca sarcina in haine fara forma. E-shopul ramane langa doamne si dupa nastere, oferindu-le haine ce ajuta la revenirea fizica atat dupa nasterea naturala cat si dupa operatia de cezariana.


Organizatorii s-au gandit la toate, astfel ca locul special amenajat pentru copiii prezenti a oferit mamicilor ragazul necesar pentru a se delecta cu un cocktail fara alcool.

Un comentariu:

  1. Cred ca a fost tare frumos.Noroc de cele care stau in Buc. pentru ca pot participa la astfel de evenimente.Pupici.

    RăspundețiȘtergere