14 septembrie 2011

In bucataria Ioanei

Dragele mele, toamna a sosit si odata cu ea BB la Bord a imbracat noi haine (care speram sa va placa :) insa cel mai important am primit noi oaspeti de onoare in cadrul echipei editoriale. Am decis ca este cazul sa ne imbogatim cunostintele culinare si prima persoana care mi-a venit in minte este prietena mea, si in curand si a voastra, Ioana Grigore. De ce m-am oprit tocmai asupra ei? Este cea mai talentata, cea mai ambitioasa, cea mai bine documentata iubitoare a artei culinare pe care am cunoscut-o vreodata. Ioana traieste cu pasiune fiecare reteta pe care o face iar dragostea ei pentru prepararea bucatelor transpare din fiecare fel de mancare cu care ne incanta atat simtul gustativ cat si cel olfactiv si vizual.

Desi este foarte tanara, are doar 28 de ani, Ioana detine secretele bucatariei si este dornica sa ni le impartaseasca si noua. Ce mai trebuie sa stiti despre ea? Este din Craiova insa locuieste de multi ani in capitala. Lucreaza la www.lumearetetelor.ro ca manager de proiect si este castigatoarea concursului organizat de Prima TV - "Academia lui Horia", unde a facut echipa cu binecunoscutul VJ Mircea Zara. 
Sursa foto: www.academialuihoria.primatv.ro
A inceput sa gateasca din copilarie cand s-a indragostit de pastele cu branza. Ii place sa gateasca pentru prieteni si familie iar multumirea lor este satisfactia si recunostinta de care se bucura cel mai tare.

Ioana ne deschide usa bucatariei sale si ne invita intr-o calatorie culinara plina de retete minunate, sfaturi utile, informatii despre ingrediente si mirodenii, si multe alte lucruri interesante pe care le veti descoperi voi pe parcurs. Sunt sigura ca rubrica ei va va placea si va invit sa o urmariti pe BB la Bord incepand de zilele urmatoare.

5 comentarii:

  1. Am vazut-o pe Ioana la emisiune si imi place ca e naturala si dezinvolta. O felicit pentru premiu. Andreeea

    RăspundețiȘtergere
  2. Ioana, nu-mi vine sa cred ce tanara esti si totusi ce performante ai putut obtine in detrimentul celorlalti concurrenti mai in varsta si cu o experienta culinara mai avsta. Probabil dorinta ta de cunoastere si meticulozitatea cu care am vazut ca tratezi retetele te-au propulsat pe podium. Tu care crezi ca au fost atuu-rile tale? Victor - Medias

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari pentru noul membru si mult succes in noul format! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. G. Cojocaru - Multumim tare mult, Gabi. Te pup cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Victor, nici eu nu stiu sa iti spun care au fost atuurile pentru ca experienta e destul de intensa incat sa nu iti dai seama ce ti se intampla. Eu pot sa spun sincer ca am fost mereu ca intr-o transa si mi se parea totul ireal. De fiecare data cand treceam de o etapa, fiind cu un pas mai aproape de Marele Premiu, mi se parea ca e o gluma si ca nu poate fi adevarat. Cel putin eu asa am trait toata experienta.
    Totusi, gandind un pic obiectiv, cred ca a contat faptul ca am fost atenta la detalii si la toate indicatiile domnului Virlan, am inteles ca se cauta lucruri deosebite si asta am incercat sa ofer, am fost serioasa si nu am tratat experienta ca pe o joaca. Si cred ca cel mai important a fost faptul ca nu m-am gandit la bani si la posibilitatea de a castiga 10.000 euro. Pur si simplu, faptul ca am scos banii din ecuatie m-a ajutat sa nu am emotii si sa tratez totul ca pe niste cursuri culinare cu un bucatar faimos.

    RăspundețiȘtergere