22 iulie 2011

Produse BIO marca Planete Bleue

Planete Bleue - Franta

Noi toti utilizam in fiecare zi produse cosmetice (gel de dus, sampon, creme...) pe care le aplicam direct pe piele, si totusi... in jur de 9000 de produse chimice sunt utilizate in mod regulat de industria cosmetica, multe dintre ele fiind nocive pentru sanatate. Ele sunt folosite in cantitati mici pentru a raspunde reglementarilor sanitare. Insa e bine de stiut ca acumularea si utilizarea pe termen lung a acestor substante pot avea efecte inca necunoscute. Multe studii incep sa arate efectele lor periculoase asupra sanatatii oamenilor.
Teoretic, fiecare consumator are acces la informatii despre compozitia gelului de dus pentru ca legea obliga fabricantii sa enumere pe ambalaj lista de ingrediente utilizate. Dar, in realitate, nu prea intelegem prea mult din aceste denumiri chimice. Marca Planete Bleue este 100% transparenta si reprezinta un angajament de incredere. Toate produsele cosmetice Born to Bio sunt certificate Cosmebio Ecocert. Sunt fabricate din produse naturale care respecta pielea si parul consumatorilor. Toate ingredientele sunt selectionate dintre cele mai blande si eficiente in mod natural.

Detergenti ecologici Planete Bleue

Marca Planete Bleue concepe, fabrica si distribuie produse ecologice, avand la baza un angajament care se cladeste din valori esentiale cum sunt solidaritatea, responsabilitatea si rigoarea.
Toae produsele sunt certificate Ecocert, reprezentand un gaj al securitatii. Produsele certificate sunt conforme cu criterii ecologice stricte si riguroase.


Cosmetice Born to Bio

Born to Bio este o marca de cosmetice (parte a grupului Planete Bleue) care propune o gama de produse de intretinere si de igiena gurmande si reconfortante. Toate produsele sunt certificate Ecocert si poarta label-ul COSMEBIO.


Toata gama de produse este elaborata si fabricata in Franta, in mijlocul vulcanilor din regiunea Auvergne, in colaborare cu producatorii din zona. Natura este utilizata ca sursa revitalizanta, din care extragem cele mai bune ingrediente, care respecta pielea si mediul inconjurator.


Produsele Planete Bleue sunt importate in Romania de SIS BIO TRADE SRL. Mai multe detalii gasiti accesand site-ul lor: www.bio-trade.ro

Cititi si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu