21 iulie 2011

Agenda medicala Merck

"Agenda medicala Merck. Medicul casei", editia a doua, este complet revizuita si contine aproape toate informatiile din "Manualul Merck de diagnostic si tratament", dar scrise intr-un limbaj usor de inteles, accesibil publicului larg. Cititorul va gasi in aceasta lucrare generos ilustrata descrierea tuturor bolilor importante si problemelor de sanatate.

Continutul este organizat in sectiuni si capitole, astfel incat accesul la informatie sa fie rapid si usor; la inceputul fiecarui capitol sunt date informatii despre functionarea normala a unui organ, pentru ca apoi sa fie descrise semnele si simptomele bolilor, diagnosticul de laborator si tratamentul recomandat.

De asemenea, exista un capitol de urgente medicale, cu notiuni speciale, care trateaza aspecte ale medicinei alternative si complementare, afectiuni chirurgicale, probleme care pot aparea in timpul calatoriilor.

Scrisa de aproximativ 200 de specialisti, aceasta noua editie a lucrarii a fost complet revizuita si i s-au adaugat noi date, provenite din descoperiri recente in domeniile medicinei si sanatatii.

Contine subiecte relevante si de mare actualitate, de la terapie genica si semnele de alarma ale cancerului pana la razboiul biologic si terorism. La medicamente sunt precizate atat denumirea stiintifica, cat si cea comerciala, precum si efectele secundare.

O carte care nu trebuie sa lipseasca din nicio biblioteca!

Numar de pagini: 1928
Pret: 200 lei
Website: www.all.ro
Email: comenzi@all.ro
 
Cititi si alte articole similare:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu