18 iunie 2011

Concursuri Online – primul site de acest gen din Romania

Dragi mamici internaute, stiu ca sunteti, la fel ca si mine, pasionate de concursuri asa ca va invit sa vizitati site-ul de Concursuri Online deoarece gasiti zilnic zeci de competitii cu premii interesante la care sa va inscrieti. Premiile sunt extrem de variate si ating gusturile si nevoile fiecaruia, de exemplu: telefoane mobile, carti, vouchere, excursii, aparate foto, etc., asa ca este imposibil sa nu va faca cu ochiul ceva de acolo.

Iata cateva informatii despre Concursuri Online, preluate chiar de la sursa:

"Site-ul de Concursuri s-a lansat acum 3 ani, ca o dezvoltare fireasca a unui proiect pornit in 2004, cu scopul clar si bine definit de a oferi celor interesati sansa de a participa la majoritatea concursurile organizate online in tara noastra.
Si trebuie sa spunem ca de atunci reuseste cu succes acest lucru, cu un numar de peste 16.500 concursuri publicate pana la aceasta data si peste 11.000 de abonati fideli.
Odata cu cresterea substantiala a utilizarii internetului in ultimii ani s-a nascut si nevoia de informatie bine targetata, dorinta de a gasi cat mai usor un anumit tip de informatii.
Site-ul de concursuri a completat cu succes aceasta nevoie, devenind un nume cunoscut printre participantii constanti la concursuri si nu numai.
Un concurs iti da sansa de a obtine un produs sau un serviciu pe care l-ai dorit dar iti da si ocazia de a descoperi branduri noi si interesante sau de a verifica fidelitatea prietenilor."

Un comentariu:

  1. Momentan ma multumesc cu cele de la tine.Pe viitor ...mai vedem.Te pup.

    RăspundețiȘtergere