5 iunie 2011

Carti pentru copii si parinti - partea a IV-a

365 de glume

Coperta: cartonata
Format: 230x230 mm
Numar pagini: 200
Data aparitie: mai 2011
Pret: 35 lei

Glume, ghicitori, anunturi hazlii... Aceasta carte iti ofera un prilej de amuzament pentru fiecare zi a anului, ca si o bogata colectie de anecdote cu care sa iti distrezi prietenii.

ABC-ul bunelor maniere

Autor: Natalia Ciub
Coperta: cartonata
Format: 213 x 285 mm
Numar pagini: 112
Data aparitie: 22 aprilie 2011
Pret: 44.9 lei

In fiecare zi, copiii se confrunta cu tot felul de provocari: sa-si asculte parintii sau nu, sa spuna adevarul sau mai bine sa minta un pic, sa fie harnici sau sa leneveasca pana tarziu. La fel se intampla si cu Mary-Jane, o fetita in varsta de sapte ani, atunci cand da peste o cutiuta misterioasa si face cunostinta cu zece babute nastrusnice, care vor sa o convinga sa dispretuiasca bunele maniere si conduita politicoasa. Impreuna cu prietenul ei Jimmy, Mary-Jane afla ce se intampla atunci cand minti, cand esti obraznic, zgarcit, plangacios, murdar, laudaros, egoist, nepoliticos, paracios sau prost-crescut. Din fiecare infruntare intre bine si rau, cei doi copii inteleg in cele din urma ca bunele maniere si un caracter frumos sunt singurele arme cu care pot invinge creaturile fermecate. 

Melc, melc codobelcCoperta: cartonata
Format: 210 x 275 mm
Numar pagini: 64
Data aparitie: 16 martie 2011
Pret: 29.9 lei

Melc, melc, codobelc, Ariciul, Cerbul, Pisica, Mos Martin si alte versuri, cantece si numaratori pentru copii, minunat ilustrate, au un caracter instructiv-educativ si contribuie la dezvoltarea memoriei, imaginatiei si atentiei copilului. Carte pentru prescolari.

52 de povestiri cu animalute

Coperta: cartonata
Format: 220 x 290 mm
Numar pagini: 192
Data aparitie: 1 aprilie 2011
Pret: 49.9 lei

Incredibil! Tralala, testoasa, si-a pierdut carapacea! Asa ceva nu s-a mai pomenit!
Felicia, vacuta, se plictiseste. Cine ar putea s-o distreze?
Cine ar fi crezut ca un vierme si o gargarita s-ar putea indragosti unul de celalalt?

Pisici, veverite, marmote, elefanti si alte animalute apar, in aceste povestiri, in situatii amuzante si asemanatoare celor prin care orice copil trece zilnic. Cartea le ofera celor mici, pentru fiecare saptamana a anului, o povestire care ii va face sa petreaca momente placute, dar si sa invete cum ar trebui sa se poarte in diferite situatii si, mai ales, cum sa isi faca multi prieteni.

Daca v-am trezit interesul si doriti mai multe detalii despre cartile prezentate, puteti intra pe site-ul editurii Litera sau, mai usor, puteti da click pe banner-ul Litera din partea stanga a blog-ului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu