11 mai 2011

Manual de supravietuire pentru proaspata mamica

Autor: Serena Viviani

O proaspata mamica este nevoita sa faca fata multor probleme dupa nasterea copilului. Apar schimbari fizice si psihologice, este nevoie de o alimentatie potrivita pentru o incarcare adecvata cu energie, de exercitii dintre cele mai utile pentru a reveni in forma si pentru a avea parte de cateva clipe de relaxare, iar raporturile cu partenerul se schimba si ele. In plus, senzatiile copilului, somnul, tipurile plansului, trusoul micutului, obiectele utile, bunicile, bonele, viata sociala - toate acestea nu vor face decat sa ii puna noi probleme proaspetei mamici.

Aveti in mana un manual amuzant si pretios, bogat in sfaturi, sugestii si mici trucuri pentru a "supravietui" primelor luni de viata ale nou-nascutului cu bun-simt si ironie. De asemenea, mamele vor invata cum sa-si iubeasca mai mult copilul si chiar cum sa se iubeasca mai mult pe ele insele.

Serena Viviani, ziarista si scriitoare, a realizat aceasta carte in colaborare cu echipa medicala de la Cabinetul Boscovich din Milano. A mai publicat Agenda sarcinii mele, scrisa in colaborare cu Giorgio Gottardi.

Numar de pagini: 120
Pret: 14.90 lei
Website: www.all.ro
Email: comenzi@all.ro

Un comentariu:

  1. Haha, asta nu mi-ar fi stricat acum doi ai cand l-am avut pe Andrei.:)))

    RăspundețiȘtergere