11 mai 2011

Magazin online Minimo

Tot navigand pe net, ca orice mamica curioasa :), am descoperit Minimo, un magazin online cu articole second hand pentru copii, care merita atentia voastra. Gabriela Lupea, mamica care sta in spatele acestui frumos proiect, a trimis pentru voi cateva cuvinte, in speranta ca veti decide sa ii treceti pragul:
"Ideea de a face acest magazin a venit pentru ca si noi la randul nostru suntem parinti, iar cand baietelul nostru a crescut (acum are 3 anisori), ne-am dat seama ca am adunat in pivnita o gramada de lucrusoare in acesti ani, lucrusoare aproape noi, putin folosite.
Si astfel ne-am zis ca sigur si alti parinti sunt
in aceeasi situatie. Si pentru ca ar fi pacat sa devina doar niste cutii pe care sa se depuna praful, mai bine le vindem intr-un magazin, si astfel, pot beneficia de ele si alti copilasi.
Toate articolele pe care le preluam, le selectam cu grija, pentru a fi doar produse in stare buna, functionale, de calitate, le curatam si le sterilizam.
Parintii care au venit la noi in magazin au fost foarte bucurosi ca au gasit un loc unde pot cumpara o gama larga de articole de calitate (carucioare, scaune, jucarii, leagane, etc.) la preturi foarte convenabile (preturile fiind la jumatatea celui avut de acelasi produs nou)."
Mai multe detalii despre produse puteti gasi accesand: www.minimo-shop.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu