7 aprilie 2011

Nutritie optima pentru copilul tau

Autori: Patrick Holford, Deborah Colson

Cu totii ne dorim sa avem copii sanatosi si fericiti, inteligenti si inventivi. Dar, cu toate acestea, oare luam cu adevarat in considerare faptul ca fiecare pas al unui copil - fie ca este vorba de primii pasi sau de prima relatie adolescentina - depinde de cat de bine functioneaza organismul sau? Aceasta, in schimb, depinde intr-o mare masura de cat de bine este hranit.

- De ce alimentatia adecvata este atat de importanta pentru dezvoltarea si sanatatea copilului.
- Sfaturi despre ce alimente sa alegi si pe care sa le eviti in alimentatia copilului.
- Ce alimente si suplimente vor accelera performantele educationale si potentialul pentru fericirea copilului, prin imbunatatirea starii de spirit si a comportamentului, stimulandu-i memoria, puterea de concentrare si marirea IQ-ului.
- Solutii nutritioniste pentru a maximiza sanatatea fizica si psihica a copilului, precum si ameliorarea diverselor probleme de sanatate (de exemplu, astmul bronsic, insomnia, obezitatea, autismul si infectiile).
- Cum sa aplici in practica informatiile primite si cum sa-ti hranesti copilul, de la nastere pana la adolescenta. Vei gasi destule sfaturi practice si ponturi despre alegerea suplimentelor adecvate.

Cel mai grozav dar pe care il poti oferi copilului tau este sa ii arati calea cea buna spre drumul unei vieti lungi si sanatoase. O mare parte din aceasta consta in punerea la dispozitie a celei mai bune alimentatii pentru a-l ajuta sa fie mai alert, energic, fericit si ferit de boli, cu o minte senina si inteligent.

Patrick Holford este fondatorul Institute for Optimum Nutrition din Londra. Este, in acelasi timp, directorul fundatiei Food for the Brain, a carei clinica, Brain Bio, ofera tratamente avangardiste pentru afectiunile psihice folosind abordarea nutritiei optime. Este unul dintre cei mai apreciati nutritionisti din lume, fiind, de asemenea, autorul a peste 20 de carti despre sanatate si nutritie.

Numar de pagini: 320
Pret: 39.90 lei
Website: www.all.ro
Email: comenzi@all.ro

Un comentariu: