21 aprilie 2011

Me & Mom se ingrijeste si de mamici

Ingrijirea tenului in perioada sarcinii este o problema delicata, mai ales cand apare asa numita "masca a sarcinii". Special pentru a ingriji tenul sensibil al femeilor insarcinate si al proaspetelor mame, Cosmetic Plant a lansat sub brand-ul Me & Mom crema pentru depigmentare-hidratare. Cu proprietati hidratante si emoliente de exceptie, imbogatita cu vitamina E si pantenol, crema confera tenului luminozitate, destindere si confort de la prima aplicare.

Protejeaza pielea impotriva radiatiilor ultraviolete datorita prezentei filtrului UV mineral. Extractul de lamaie bogat in alfahidroxiacizi decoloreaza petele, iar principiul activ cu efect de depigmentare intervine in procesul de producere a melaninei, reducand astfel formarea pigmentilor.

Gama Me & Mom este completata de crema fundulet, ulei bebe, emulsie antivergeturi si crema pentru hidratare intensa. Crema pentru depigmentare-hidratare Me & Mom poate fi gasita la pretul recomandat de 14 lei (50 ml) in reteaua DM - Drogerie Markt, magazine naturiste si farmacii independente. De asemenea, se poate comanda online direct de la producator, pe www.cosmeticplant.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu