16 februarie 2011

Sugestie cadou Martisor: tricouri personalizate

Cand spui cuvantul personalizat, cred ca primul lucru care iti vine in minte este substantivul "tricou". Mai toata lumea stie de tricouri personalizate, adica pe un tricou simplu, de o anumita culoare, iti imprimi ce imagine si ce text doresti, atat pe fata cat si pe spatele acestuia. Tricourile personalizate nu se vor invechi niciodata in materie de cadouri, fie ca il faci pentru altcineva, fie ca il faci pentru tine.

Am gasit un site foarte usor de folosit in ceea ce priveste personalizarea nu numai a tricourilor dar si a sepcilor, ceasurilor sau canilor. Intri, iti alegi obiectul pe care vrei sa il personalizezi iar apoi pur si simplu printr-o interfata foarte usoara decorezi obiectul respectiv dupa placul inimii: poti sa ii alegi culoarea, sa pui un text pe el, o imagine sau sa alegi din colectia de clipart-uri a companiei.

Daca doresti sa ii faci un cadou sotiei, iubitei, sorei, mamei, prietenei, etc. cu ocazia frumoaselor sarbatori de 1 si 8 Martie le poti transmite sentimentele tale scriind un gand bun sau, pur si simplu, punand o imagine potrivita momentului.

Preturile sunt pentru toate buzunarele. De exemplu, un tricou personalizat costa 50 lei, pret ce include si TVA si taxe postale. Tinand cont ca e un lucru ce va ramane persoanei care il primeste o vreme buna de acum incolo, aducandu-i mereu aminte de tine, cred ca merita investitia. Preturile tuturor produselor le gasiti aici.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu