17 februarie 2011

Seminarii de parenting gratuite

Iulia Pantazi, psiholog clinician, lanseaza Centrul Educational pentru Copii si Parinti din strada Ion Racoteanu nr. 1, Sector 3, http://centru-iuliapantazi.info.
Cu aceasta ocazie a fost creata campania educationala "Copilul tau e Dl Goe?" [1] ce cuprinde 6 seminarii online gratuite (in fiecare marti) incepand cu 22 februarie 2011 si un concurs adresat gradinitelor si parintilor. Pentru copiii cu dizabilitate Centrul ofera terapii precum ABA, Teacch si PECS [2] iar pentru cei sanatosi, Clasa Einstein [3], si un After School. Pentru parinti au fost create seminariile online [4] si atelierele de parenting. Centrul are in vedere lansarea unei Scoli de Bone [5] luna viitoare cu o curricula de 120h autorizata de MECT si Ministerul Muncii si Protectiei Sociale.

Links: [1] http://centru-iuliapantazi.info/domnul-goe/
[2] http://centru-iuliapantazi.info/servicii/programe-speciale/
[3] http://centru-iuliapantazi.info/servicii/cursuri-copii/clasa-einstein/
[4] http://centru-iuliapantazi.info/servicii/cursuri-parenting/seminarii-online/
[5] http://centru-iuliapantazi.info/scoala-de-bone/

6 seminarii online gratuite dedicate parintilor in cadrul campaniei "Copilul tau e Domnul Goe?"

Centrul Educational pentru Copii si Parinti Iulia Pantazi ofera 6 seminarii online gratuite pentru parintii care se confrunta cu mici "domnul Goe". Campania "Copilul tau e Domnul Goe?" marcheaza lansarea Centrului si cuprinde un concurs special in cadrul caruia se pot castiga 5 burse la Clasa Einstein si 5 workshop-uri de parenting.
Degajat, domnul Goe din celebra schita spune: "De curand ai mei s-au hotarat sa-mi dea o lectie si au luat legatura cu o urata, o supernanny care cica se va ocupa de educatia mea. O cheama Iulia Pantazi si mai comploteaza cu alti cativa urati, partenerii ei, care vor si ei sa-si incerce norocul. Parol si alta nu, sa mor de ras, ca nu au nici o sansa!".
In fiecare marti seara la ora 19.00 (incepand din 22 Februarie 2011) se vor tine seminarii online gratuite in care mamicile si taticii interesati pot intra in legatura cu specialistii Centrului si pot pune intrebari pentru a afla solutiile de care au nevoie.
Saptamana viitoare se va vorbi despre "La culcare cu Domnul Goe" - cum sa il culci in 5 minute! Cei interesati pot confirma participarea pe adresa de email contact@centru-iuliapantazi.info
Orice parinte cu un copil ce i se aseamana, cu varsta intre 3 si 8 ani, poate participa la concursul campaniei si sa trimita pe email un belet informativ cu ultima senzatie a odraslei sale. Beletele isi vor gasi locul pe pagina de Facebook - "Copilul Goe". Cele 5 povesti care vor primi cele mai multe comentarii si like-uri vor primi cate o bursa de o luna de zile la Clasa Einstein si un workshop de parenting, toate gratuite.

Un comentariu: